Астро Мания : Хороскопи01 СЕПТЕМВРИ 2018

Любовен септември за Скорпион и Риби

Какво ви очаква през следващите дни?

Две от зодиите ще бъдат на крилете на любовта. Представителите на Скорпион и Риби ще се радват на интензивни любовни отношения и много еротика през следващите седмици.

Овен

Любов: До 6-ти ви предстоят промени в емоционално отношение. Ако нямате връзка, септември е благоприятен за нови запознанства. За обвързаните – промени в отношенията с партньора и възможност за ново начало за връзката.

Работа и пари: До 14-ти се фокусирайте с всички сили върху задачите на работното място. Погрижете се за финансовите си дела от рано. След 25-ти очаквайте позитивни промени и нови възможности за партньорства.

Здраве: Добър момент е да стартирате диета, за да се отървете от натрупаните през лятото килограми.

Телец

Любов: Ако имате сериозна връзка, в първата половина на септември трябва да внимавате как се държите с половинката си. Отделете повече време и за семейството си. Ако сте сами, ще се появят нови хора в живота ви, които ще разпалят интереса ви.

Работа и пари: След 14-ти се чувствате изпълнени с решителност и енергия. Време е да организирате следващите стъпки в развитието на бизнеса си. В края на месеца е подходящ момент за инвестиции.

Здраве: В края на месеца внимавайте със стреса.

Близнаци

Любов: Настъпи времето да се фокусирате върху проблемите във връзката, които от доста време се опитвате да пренебрегнете. Подходете с разбиране и бъдете готови на компромиси, ако държите да запазите добрите си отношения.

Работа и пари: Време е да се замислите за нови възможности за развитие. Пригответе се за упорит труд, ако искате да успеете.

Здраве: Планирайте добре хранителния си режим и се погрижете за профилактичните си прегледи.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак

Любов: Сега е времето да се фокусирате върху семейството си и любимия човек. Напоследък сте в романтично настроение, затова се възползвайте от него и организирайте романтичен уикенд. Ако сте самотни се пригответе за нова тръпка.

Работа и пари: Септември ще е позитивен месец в кариерно отношение. Краят на месеца обещава нови възможности за финансите ви.

Здраве: Не пренебрегвайте годишните прегледи при лекаря.

Лъв

Любов: Това е сложен месец за вас. Обърнете повече внимание за проблемите между вас и любимия, които ви тормозят. Имате нужда да бъдете обичани, имате нужда от романтика и красиви моменти. Ще ги получите след 9-ти.

Работа и пари: Проблеми във финансово отношение ще ви занимават до 6-ти. След като се погрижите за тях, вече ще можете да се фокусирате върху по-приятни занимания.

Здраве: След средата на месеца обърнете внимание на здравето си.

Сайт за запознанства разкри кои зодии изневеряват най-много

Дева

Любов: Септември започва много добре и ви обещава още хубави моменти в любовта. В добро настроение сте и сте изпълнени с оптимизъм. В края на месеца ви очакват нови запознанства.

Работа и пари: Този месец сте много комуникативни и постигате с лекота целите си. Избягвайте големите харчове, поне до средата на месеца.

Здраве: Ще се борите с леки настинки, но след 25-ти всичко се нормализира.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото

Хороскопи28 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 28 януари - 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си