Астро Мания : Хороскопи01 СЕПТЕМВРИ 2018

Любовен септември за Скорпион и Риби

Какво ви очаква през следващите дни?

Две от зодиите ще бъдат на крилете на любовта. Представителите на Скорпион и Риби ще се радват на интензивни любовни отношения и много еротика през следващите седмици.

Овен

Любов: До 6-ти ви предстоят промени в емоционално отношение. Ако нямате връзка, септември е благоприятен за нови запознанства. За обвързаните – промени в отношенията с партньора и възможност за ново начало за връзката.

Работа и пари: До 14-ти се фокусирайте с всички сили върху задачите на работното място. Погрижете се за финансовите си дела от рано. След 25-ти очаквайте позитивни промени и нови възможности за партньорства.

Здраве: Добър момент е да стартирате диета, за да се отървете от натрупаните през лятото килограми.

Телец

Любов: Ако имате сериозна връзка, в първата половина на септември трябва да внимавате как се държите с половинката си. Отделете повече време и за семейството си. Ако сте сами, ще се появят нови хора в живота ви, които ще разпалят интереса ви.

Работа и пари: След 14-ти се чувствате изпълнени с решителност и енергия. Време е да организирате следващите стъпки в развитието на бизнеса си. В края на месеца е подходящ момент за инвестиции.

Здраве: В края на месеца внимавайте със стреса.

Близнаци

Любов: Настъпи времето да се фокусирате върху проблемите във връзката, които от доста време се опитвате да пренебрегнете. Подходете с разбиране и бъдете готови на компромиси, ако държите да запазите добрите си отношения.

Работа и пари: Време е да се замислите за нови възможности за развитие. Пригответе се за упорит труд, ако искате да успеете.

Здраве: Планирайте добре хранителния си режим и се погрижете за профилактичните си прегледи.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак

Любов: Сега е времето да се фокусирате върху семейството си и любимия човек. Напоследък сте в романтично настроение, затова се възползвайте от него и организирайте романтичен уикенд. Ако сте самотни се пригответе за нова тръпка.

Работа и пари: Септември ще е позитивен месец в кариерно отношение. Краят на месеца обещава нови възможности за финансите ви.

Здраве: Не пренебрегвайте годишните прегледи при лекаря.

Лъв

Любов: Това е сложен месец за вас. Обърнете повече внимание за проблемите между вас и любимия, които ви тормозят. Имате нужда да бъдете обичани, имате нужда от романтика и красиви моменти. Ще ги получите след 9-ти.

Работа и пари: Проблеми във финансово отношение ще ви занимават до 6-ти. След като се погрижите за тях, вече ще можете да се фокусирате върху по-приятни занимания.

Здраве: След средата на месеца обърнете внимание на здравето си.

Сайт за запознанства разкри кои зодии изневеряват най-много

Дева

Любов: Септември започва много добре и ви обещава още хубави моменти в любовта. В добро настроение сте и сте изпълнени с оптимизъм. В края на месеца ви очакват нови запознанства.

Работа и пари: Този месец сте много комуникативни и постигате с лекота целите си. Избягвайте големите харчове, поне до средата на месеца.

Здраве: Ще се борите с леки настинки, но след 25-ти всичко се нормализира.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.