Астро Мания : Хороскопи23 ОКТОМВРИ 2012

Луната навлиза във Везни 15/10, какво вещае това за знаците?

Позитивно влияние ще усетят Близнаци, Водолей, Лъв и Стрелец в последните десет дни от месеца. Негативно ще влияе върху Овен, Рак, Везни и Козирог в същия период. Но как ще се отрази на всички знаци?

Овен

Новата позиция на Луната ще ви даде възможност да откриете стабилност във връзките си, да се адаптирате и да намерите новите плюсове в отношенията с любимите хора. Започвате да променяте живота си, да се чувствате по-силни и се захващате с по-сериозни задължения. Остранете негативите от живота си. Нови познати ще ви предложат различни възможности за развитие. Ако се чувствате добре с половинката си, сега е добър момент да преминете на по-сериозно ниво. Ако сте необвързани може би ще срешнете някой, с когото имате бъдеще. Нови бизнес отношения също ще ви предложат позитиви.

Телец

Освен професионални подобрения ще усетите и здравословни такива. Нови задължения в работата ви ще ви дадат шанс да разгърнете потенциала си. Ще се наложи да направите промени и жертви, дори ако трябва да се лишите от малко свободно време. Отдава ви се възможност да регенерирате тялото и душата си. Стремете се да сте заети за да се отърсите от стреса. Можете да подобрите отношенията с колегите. Ако не работите сега е добър момент да си потърсите работа.

Близнаци

Този месец е благоприятен да поемете инициативата за нови начинания във всеки аспект. Късметът е на ваша страна. Излезте, забавлявайте се, флиртувайте, отдайте се на емоциите си. Добро начало за нови приятелства и нови проекти. Ако имате стабилна връзка отношенията ви ще се затвърдят или променят в положителна насока. Животът ви ще се изпълни с повече положителни емоции и промяна към добро.

Рак

Отварят ви се възможности за подновяване на отношения с
хора, които са били близки до вас, но по една или друга причина са се
отдалечили. Месецът ще е благоприятен по отношение на семейството и
домът. Съсредоточете се върху грижите за къщата за да се чувствате
пълноценни. Внимавайте с продажбите. Имате нужда от спокойствие и добра
обстановка. Вероятно ще се сблъскате с конфликти в работата, но те могат
да бъдат решени чрез дискусии.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук