Астро Мания : Хороскопи23 ОКТОМВРИ 2012

Луната навлиза във Везни 15/10, какво вещае това за знаците?

Позитивно влияние ще усетят Близнаци, Водолей, Лъв и Стрелец в последните десет дни от месеца. Негативно ще влияе върху Овен, Рак, Везни и Козирог в същия период. Но как ще се отрази на всички знаци?

Овен

Новата позиция на Луната ще ви даде възможност да откриете стабилност във връзките си, да се адаптирате и да намерите новите плюсове в отношенията с любимите хора. Започвате да променяте живота си, да се чувствате по-силни и се захващате с по-сериозни задължения. Остранете негативите от живота си. Нови познати ще ви предложат различни възможности за развитие. Ако се чувствате добре с половинката си, сега е добър момент да преминете на по-сериозно ниво. Ако сте необвързани може би ще срешнете някой, с когото имате бъдеще. Нови бизнес отношения също ще ви предложат позитиви.

Телец

Освен професионални подобрения ще усетите и здравословни такива. Нови задължения в работата ви ще ви дадат шанс да разгърнете потенциала си. Ще се наложи да направите промени и жертви, дори ако трябва да се лишите от малко свободно време. Отдава ви се възможност да регенерирате тялото и душата си. Стремете се да сте заети за да се отърсите от стреса. Можете да подобрите отношенията с колегите. Ако не работите сега е добър момент да си потърсите работа.

Близнаци

Този месец е благоприятен да поемете инициативата за нови начинания във всеки аспект. Късметът е на ваша страна. Излезте, забавлявайте се, флиртувайте, отдайте се на емоциите си. Добро начало за нови приятелства и нови проекти. Ако имате стабилна връзка отношенията ви ще се затвърдят или променят в положителна насока. Животът ви ще се изпълни с повече положителни емоции и промяна към добро.

Рак

Отварят ви се възможности за подновяване на отношения с
хора, които са били близки до вас, но по една или друга причина са се
отдалечили. Месецът ще е благоприятен по отношение на семейството и
домът. Съсредоточете се върху грижите за къщата за да се чувствате
пълноценни. Внимавайте с продажбите. Имате нужда от спокойствие и добра
обстановка. Вероятно ще се сблъскате с конфликти в работата, но те могат
да бъдат решени чрез дискусии.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи20 МАРТ 2019

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

С началото на новия сезон, ни очакват и нови преживявания.

Хороскопи18 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 март

Последната пълна седмица, в която все още сме под влиянието на ретроградния Меркурий, но нещата изглежда започват да се оправят.

Хороскопи18 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 18 - 24 февруари

Близнаците ще трябва да са постоянно нащрек, а Стрелците ще са фокусирани върху бъдещето