Какво ни очаква през август според звездите?

Силни еротични емоции за зодия Дева, нови професионални възможности за Лъв

Август се очертава да е един много горещ месец във всеки един аспект.

Всички представители на Зодиака ще изживеят силни еротични емоции, като най-облагодетелствани в това отношения ще бъдат Девите. Овните и Лъвовете пък да се оглеждат за нови възможности в работен план.

Какво вещаят звездите за останалите зодии?

Овен
Любов: Този месец ще забравите за скучните уикенди. Август се очертава да бъде доста еротичен, изпълнен със страст и удоволствия. В края на месеца ще имате възможността да определите на какъв етап сте с партньора си.
Кариера и финанси: Възможни са конфликти на работното място. Ще изложите идеите си пред ръководството около Новолунието на 22-ри. Шанс за нова работа в края на месеца.
Здраве: Внимавайте с напрежението около 21-ви.

Телец
Любов: Съсредоточете вниманието си върху връзката с партньора, за да възобновите комуникацията. Ако не сте обвързани, в края на месеца ви очакват флиртове и срещи с интересни хора.
Кариера и финанси: Пълнолунието на 7-ми ще ви донесе промени на работното място. Обърнете внимание на финансовото си състояние.
Здраве: Бъдете внимателни със спорта в края на месеца.

Как да прекарате лятната си почивка според зодията?

Близнаци
Любов: Предстои ви нов етап в любовния живот, очертават се нови познанства, които ще ви донесат голямо удоволствие. Ако сте сами, много вероятно е през ваканцията ви да се появи някой, който ще накара сърцето ви да бие бързо.
Кариера и финанси: Въпреки че август е месец за почивка за много хора, вие ще трябва да се съсредоточите върху кариерата и финансите си. Внимавайте с разходите.
Здраве: Избягвайте напрежението в дните около Пълнолунието на 7-ми.

Рак
Любов: Август обещава неочаквани вълнения за Раците и много еротични изживявания. Ще сте изключително харизматични и това няма да остане незабелязано от нито един мъж.
Кариера и финанси: През този месец много внимавайте с разходите и избягвайте ненужните покупки. Обмислете добре следващия си бизнес ход.
Здраве: Опитайте се да намерите свободно време, за да “презаредите батериите си”.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 16-22 юли

Предстоят важни решения за Девите, раздяла за Козирозите

Хороскопи09 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 9-15 юли

Девите да внимават с роднините, положителна промяна за Водолеите

Хороскопи02 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 2-8 юли

Девите да внимават в общуването с околните, Водолеите да бъдат мили и добри