Планетарни влияния01.09.2017

Хороскопът за септември е тук!

Телците да не бягат от компромисите, Козирозите да покажат емоции

Какво вещаят звездите за различните знаци в първия месец на новия сезон?

Tелците ще трябва да заложат на компромисите, ако искат хармонични отношения с любимия човек, Козирозите няма да открият разбирането, от което се нуждаят. Време е да покажат емоционалната си страна.

Ето какво очаква останалите от Зодиака:

Овен
Връзки и секс: Септември поставя ново начало във вашия интимен живот, но не прибързвайте със заключенията – може би не е добра идея да започвате сериозна връзка на този етап от живота си. Опитайте се да балансирате личното си време между близките и работата.
Работа и пари: Имате потенциал да дадете всичко от себе си, но представянето ви зависи изцяло от заобикалящата ви среда. Обмислете добре следващите си ходове.

Телец
Връзки и секс: Първата половина на месеца се свежда до баланса в отношенията ви с половинката. Компромисите ще са нужни, и тo от двете страни. Пригответе се за дискусия по минал, но нерешен конфликт. Ако сте сами, не се впускайте веднага във връзка с първия красавец, който е хванал окото ви.
Работа и пари: Не се заемайте с нови задачи преди да сте финализирали старите, тъй като времето ви не ви стига. Време е да помолите за повишение.

Най-доброто във вашата зодия с една дума

Близнаци
Връзки и секс: Сега е момента да бъдете по-уверени във флиртовете. Ще трябва и да се заемете с неотложни семейни проблеми, към които да подходите с разбиране. Не си изграждайте впечатления, преди да сте отделили време за диалог със засегнатите. Време е и вие да ги изслушате и подкрепите, защото имат нужда от вас.
Работа и пари: Началото на месеца е време, в което трябва да откриете баланса между амбициите и възможностите си. Нужно е да бъдете по-дипломатични на работното място.

Рак
Връзки и секс: Уверете се, че отношенията със семейството ви са наред, тъй като пораждането на евентуални конфликти ще увеличи допълнително стреса, на който сте подложени напоследък. Същото важи и за половинката, тъй като е възможно напрежението да се пренесе и във връзката ви. Не ровете в стари рани.
Работа и пари: Промяната не може да се избегне – приемете, че тя е за добро и се съсредоточете над това да се представите подобаващо в новите условия.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Лъв
Връзки и секс: Интересно запознанство този месец може да прерасне в нещо повече. Имате нужда от малко време да решите дали си струва, но най-сигурно е да последвате сърцето си. Социалният ви живот разцъфва с началото на есента. Отделете време да се видите с близките си приятели, може би имат нужда да ви споделят своите тревоги.
Работа и пари: Този месец е много продуктивен, затова ако от дълго време обмисляте инвестиция, сега е времето да я направите.

Дева
Връзки и секс: Свободата ви блазни много повече от това да останете във връзка, която няма бъдеще. Замислете се дали наистина така ще намерите щастието и действайте. Ако нямате връзка и сте се отдали на мимолетни свалки, не си правете илюзии, че от някоя от тях ще произлезе нещо.
Работа и пари: Помислете за предишни грешки, които сте допускали на работното място, и се опитайте да се поучите от тях, вместо да ги повтаряте.

More from

АСТРО МАНИЯ

Хороскоп за 21-ви септември

Благоприятен момент за Скорпионите да разнообразят социалния си живот

Хороскоп за 20-ти септември

Лъвовете да избегнат всякакъв вид спорове, Козирозите да приложат всичките си идеи

Хороскоп за 19-ти септември

Раците да се съсредоточат върху работата, Скорпионите да спрат да се доказват

Хороскоп за 18-ти септември

Раците ще загубят контрол над емоциите, Девите да не се отпускат в работата

Хороскоп за 15-ти септември

Време е за промени, след които да започнете живота си начисто

Хороскоп за 14-ти септември

Днес Козирозите да забавят темпото, Везните да не се фокусират върху рутината

Есенен тренд за всяка от 12-те зодии

Нашият астро пътеводител в света на горещите тенденции на сезона

Хороскоп за 13-ти септември

Стрелците да се съсредоточат върху собствените си умения, Телците да не се разсейват от важните неща

Хороскоп за 12-ти септември

Страхотен ден за Дева, Риби и Скорпион. Какво да очакват останалите?

Хороскоп за 11-ти септември

Скорпионите и Козирозите да внимават с близките, тъй като могат да бъдат измамени

Хороскоп за 8-ми септември

Напрежение за Раците, Рибите да обърнат внимание на финансите

Хороскоп за 7-ми септември

Телците да обърнат внимание на приятелите, Рибите да потърсят допълнителна работа