Хороскопи01.09.2017

Хороскопът за септември е тук!

Телците да не бягат от компромисите, Козирозите да покажат емоции

Какво вещаят звездите за различните знаци в първия месец на новия сезон?

Tелците ще трябва да заложат на компромисите, ако искат хармонични отношения с любимия човек, Козирозите няма да открият разбирането, от което се нуждаят. Време е да покажат емоционалната си страна.

Ето какво очаква останалите от Зодиака:

Овен
Връзки и секс: Септември поставя ново начало във вашия интимен живот, но не прибързвайте със заключенията – може би не е добра идея да започвате сериозна връзка на този етап от живота си. Опитайте се да балансирате личното си време между близките и работата.
Работа и пари: Имате потенциал да дадете всичко от себе си, но представянето ви зависи изцяло от заобикалящата ви среда. Обмислете добре следващите си ходове.

Телец
Връзки и секс: Първата половина на месеца се свежда до баланса в отношенията ви с половинката. Компромисите ще са нужни, и тo от двете страни. Пригответе се за дискусия по минал, но нерешен конфликт. Ако сте сами, не се впускайте веднага във връзка с първия красавец, който е хванал окото ви.
Работа и пари: Не се заемайте с нови задачи преди да сте финализирали старите, тъй като времето ви не ви стига. Време е да помолите за повишение.

Най-доброто във вашата зодия с една дума

Близнаци
Връзки и секс: Сега е момента да бъдете по-уверени във флиртовете. Ще трябва и да се заемете с неотложни семейни проблеми, към които да подходите с разбиране. Не си изграждайте впечатления, преди да сте отделили време за диалог със засегнатите. Време е и вие да ги изслушате и подкрепите, защото имат нужда от вас.
Работа и пари: Началото на месеца е време, в което трябва да откриете баланса между амбициите и възможностите си. Нужно е да бъдете по-дипломатични на работното място.

Рак
Връзки и секс: Уверете се, че отношенията със семейството ви са наред, тъй като пораждането на евентуални конфликти ще увеличи допълнително стреса, на който сте подложени напоследък. Същото важи и за половинката, тъй като е възможно напрежението да се пренесе и във връзката ви. Не ровете в стари рани.
Работа и пари: Промяната не може да се избегне – приемете, че тя е за добро и се съсредоточете над това да се представите подобаващо в новите условия.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Лъв
Връзки и секс: Интересно запознанство този месец може да прерасне в нещо повече. Имате нужда от малко време да решите дали си струва, но най-сигурно е да последвате сърцето си. Социалният ви живот разцъфва с началото на есента. Отделете време да се видите с близките си приятели, може би имат нужда да ви споделят своите тревоги.
Работа и пари: Този месец е много продуктивен, затова ако от дълго време обмисляте инвестиция, сега е времето да я направите.

Дева
Връзки и секс: Свободата ви блазни много повече от това да останете във връзка, която няма бъдеще. Замислете се дали наистина така ще намерите щастието и действайте. Ако нямате връзка и сте се отдали на мимолетни свалки, не си правете илюзии, че от някоя от тях ще произлезе нещо.
Работа и пари: Помислете за предишни грешки, които сте допускали на работното място, и се опитайте да се поучите от тях, вместо да ги повтаряте.

More from

Астро Мания

Жената Риби е мечтателка, която никой не може да излъже

Тя може да ви изглежда потънала във фантазиите си, но истината е, че интуицията й никога не я лъже

Хороскоп за 20-ти февруари

Любов и романтика за Близнаците, нови срещи и запознанства за Стрелците

Хороскоп за 19-ти февруари

Лъвовете да помислят за диета и фитнес, Стрелците да внимават с излишните разходи

Какво ни очаква в годината на Кучето

Финансови успехи, нова любов и бум на сватбите през следващите 365 дни

Хороскоп за 16-ти февруари

Близнаците да внимават с флиртовете на работното място, Козирозите да се отдадат на релакс

Хороскоп за 15-ти февруари

Напрежение и конфликти за Раците, Рибите да внимават с разходите

Хороскоп за 14-ти февруари

Девите да внимават с емоциите днес, Скорпионите да помогнат на близките

Хороскоп за 13-ти февруари

Близнаците ще са в носталгично настроение, Водолеите да приключат стари връзки

Хороскоп за 12-ти февруари

Раците да не прекаляват с изискванията към околните, Козирозите да покажат емоциите си

Хороскоп за 9-ти февруари

Раците да забравят за излишните разходи, успех в работата за Водолеите

Хороскоп за 8-ми февруари

Лъвовете да не се вслушват в мнението на околните, Козирозите ще открият любовта

Хороскоп за 7-ми февруари

Любов за Близнаците, напрежение във връзката при Козирозите