Хороскоп за месец май

Май ще ни помогне да се насладим на времето с приятели, както и на това само за нас

След забързания април повечето зодии ги очаква един много по-спокоен месец май. Възползвайте се от него и се насладете на заслужен релакс.

Овен

Случайно да ви трябват пари? Новолунието на 4ти е в дома, отговарящ за финансите ви, което ще ви накара да помислите как да изкарате още малко пари. След това на 18ти вече ще сте изготвили план и ще сте започнали да работите върху уменията, които ви трябват, за да забогатеете.

Марс се мести в Рак на 15ти, което ще ви даде повече контрол върху ситуацията. Не се учудвайте, ако изведнъж решите да сключвате сделки и да правите покупки. Хубавото е, че всички от тях ще са успешни.

Телец

Готови сте за ново начало и изглежда точно това ви очаква. Новолунието ще ви предложи стартът, от който се нуждаете. Готови сте да започнете с работата по-усилено.

Около 21ви ще започнете да мислите как да спестите повече пари.

Близнаци

Просто се отпуснете, заслужавате го след месеца, който имахте. Марс и Венера имат влияние върху приятелските ви отношения и има големи шансове да сте търсени постоянно от близките ви, но запомнете, че понякога няма нищо лошо да изключите телефона и да обърнете внимание на себе си първо.

Ако напоследък сте живели ден за ден, покрай пълнолунието на 18ти ще ви се иска да направите нещо повече. Ще потърсите по-добрата версия на себе си и ще започнете да работите върху нея.

Рак

Вашият месец май е ориентиран към приятелите ви – ще се срещнете с нови и ще прекарате повече време със старите.

Благодарение на влиянието на Венера, ще се развивате в работата си. Особено в средата на месеца ще станете още по-настоятелни в преследването на мечтите си.

Ще бъдете по-щастливи, когато в края на месеца се отървете от миналото.

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Лъв

Ще потърсите повече признание в работата си, защото през първата част на месеца ще се чувствате недооценена.

За щастие, Слънцето е в дома на приятелството за вас този месец, така че винаги ще можете да се опрете на близките си за помощ и винаги ще си изкарвате добре.

Дева

Нещата напълно ще потръгнат за вас този месец. Ще се радвате на позитивна енергия и забавления. Когато им се насладите, някъде по средата на месеца, ще сте готови да се заемете сериозно със задачите си след презареждането. Ще имате увереността да преследвате целите си в кариерата и да говорите за това, което вие смятате, че трябва да бъде направено на работното място.

Възползвайте се от влиянието на Марс и прекарайте приятно време с приятелите си.

Кои са най-мразените зодии?

Везни

Този месец ще сте силно кариерно-ориентирани. Ще имате желанието да вложите повече усилие в работата си и точно това ще ви даде възможността да постигнете наистина страхотни неща.

В края на месеца ще сте озарени с енергията на Близнаците и ще можете да се изразявате по-добре от всякога. Оставете си време да се социализирате и ще се чувствате много по-щастливи и успешни.

Скорпион

Ако сте се опитвали да влезете във форма последните месеци, сега най-сетне ще видите резултати – нещата просто ще ви се отдават във всеки аспект, включително този.

Ще се чувствате толкова добре, че ще се мотивирате да започнете ново хоби или да научите нещо ново. Но внимавайте да не се главозамаете от възможностите пред вас. Интуицията ви ще ви подскаже точно с какво да започнете да се занимавате.

Стрелец

Ще изпробвате нова рутина и промяната ще ви хареса. Експериментирайте с нова фитнес програма или подобрете обичайния си работен план.

Ще се запознаете с много нови хора и това ще разшири кръгозора ви. Към края на месеца ще осъзнаете с кои точно от тях искате да прекарате повече време.

Козирог

Новата луна ще ви накара да се понесете по пътя на успеха – ще имате много енергия и достатъчно време да го приложите на правилните места. Ще се отървете от старите и ненужни неща и ще освободите място за новостите.

Ретрограден Плутон от 24 април събужда тайните сексуални желания

Водолей

Започвате месец май ориентирани към семейството и хората, които чувствате като част от него, затова се радвайте на времето с тях. После ще се замислете как да оптимизирате баланса между работата, близките и личния ви живот. Може би ще се опитате да вмъкнете повече грижа за себе си с някоя нова фитнес програма или друго начинание, което ще ви подобри по някакъв начин.

Риби

Под влиянието на новата луна ще почувствате нуждата да се свържете със стари приятели, с които отдавна не сте се чували.

След това ще отворите нова страница с пътуване, където ще се почувствате презаредени. Това ще ви подготви за ефекта на Венера – тя ще ви накара да помислете за хобитата си и как те могат да се превърнат в начин за препитаване.

С какво мъжете от различните зодии винаги ни късат нервите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите