Хороскоп за 9-ти март

Девите да внимават със стреса, Козирозите да очакват успехи

Днес Раците не бива да се отказват от преследването на по-големи цели, макар и усилията да ги плашат. Водолеите е добре да преценят дали финансовите рискове си заслужават!

Ето какво да очакват и останалите знаци: 

Овен
През следващите 24 часа някой ще се опита да направи живота ви труден, но от вас зависи как ще реагирате. По-печеливша тактика ще е да го игнорирате напълно, вместо да се впускате в излишни конфликти. Продължете напред с деня си и не водете безсмислени битки.

Телец
Може и да се чувствате неподготвени за предизвикателствата, които предстоят, но, както винаги, ще намерите начин да се справите. Когато дойде времето да действате, ще имате достатъчно кураж и увереност. Няма предизвикателство, което да е твърде голямо за вас.

Близнаци
Вашият късмет се обръща към по-добро, а през следващите няколко дни ще бъдете вдъхновени да поемате повече рискове и да се справяте по-добре както в личните дела, така и в кариерата си. Вашата специална комбинация от чар и страст ще отвори всички врати.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Рак
Може и ви да изглежда, че определени цели са извън обхвата ви, но това не трябва да ви кара да се отказвате от тях. Вие сте зодия Рак, а Ракът е кардинален знак, което означава, че не знаете значението на думата поражение. Ако искате нещо достатъчно, ще намерите начин да го получите.

Лъв
Днес денят ви ще бъдете още по-динамичен, отколкото обикновено, ако това е възможно. Внимавайте какво говорите в моментите на разпалени спорове, защото лесно бихте могли да издадете тайна, която е по-мъдро да пазите за себе си.

Дева
Решени сте да покажете най-доброто от себе си и това е хубаво, но не натискайте педала на газта толкова силно. Рискувате да навредите на собственото си здраве. За най-добри резултати, както у дома, така и на работното място, намерете баланса между периодите на яростно усилие и периодите на качествена почивка.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи21 МАРТ 2018

Хороскоп за 21-ви март

Напрежение и конфликти с близките за Раците, Скорпионите ще стартират нов етап с любимия човек

Хороскопи20 МАРТ 2018

Хороскоп за 20-ти март

Лъвовете да се готвят за флиртове, проблеми в любовта за Водолеите

Хороскопи19 МАРТ 2018

Хороскоп за 19-ти март

Нови финансови постъпления за Лъвовете, Стрелците да оставят важните решения за друг ден

Хороскопи16 МАРТ 2018

Хороскоп за 16-ти март

Коренни промени за Везните, пътуване в чужбина за Стрелците