Хороскоп за 29-ти март

Не е добра идея за Телците да споделят всички свои планове, Лъвовете да погледнат на живота от позитивната му страна

Деви, не игнорирайте съветите на близките си хора днес. Те гледат по-трезво на нещата и могат да ви дадат честното си мнение.

Ето за какво да внимават останалите знаци:

Овен
Винаги помнете, че когато стане дума за собствения ви път, решенията взимате само и единствено вие. Слънцето е във вашия знак, а това увеличава увереността и личната ви сила, улеснявайки неимоверно постигането на целите ви.

Телец
В следващите 24 часа запазете мислите и плановете си за себе си – колкото по-малко знаят околните, толкова по-добре. Напоследък сте малко лекомислени, затова не бързайте да издавате целите си, преди изобщо да сте подходили към тях сериозно.

Близнаци
Ако днес и утре се разпаднат планове, които очаквате от дълго време, е много вероятно да сте разочаровани, но всъщност ще е за добро. Ще се окажете с повече свободно време, което да посветите на важните неща и да оползотворите подобаващо.

Най-неверните мъже според зодията

Рак
Успехът идва при тези, които знаят какво искат от живота. Уверете се, че сте начертали своя път към върха и добре разбирате какво ще се наложи да жертвате, докато го вървите. Както казват хората, три пъти мери, един път режи.

Лъв 
Не позволявайте на ума си да се фокусира върху стари грешки и страхове, които ви задържат да направите първата крачка към ново начинание. Колкото повече се фокусирате върху позитивните неща, толкова по-голяма вероятност имате да успеете и сега.

Дева
Ако близък приятел или член на семейството ви каже в прав текст, че сте напът да направите грешка, не си затваряйте очите и не го игнорирайте. Те ви мислят единствено доброто и за разлика от вас не са пристрастни. Послушайте ги.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите