Хороскоп за 28-ми март

Напрежение във финансите при Лъвовете, страхотни моменти за Скорпионите

Днес са възможни недоразумения в работата, които ще доведат до големи промени в икономически план. Избягвайте конфликтите и споровете с партньорите.

Представителите на зодиите Телец, Рак, Скорпион и Козирог, ще трябва да проявят повече дипломатичност, когато се налага. Сега е моментът да покажете талантите си.

Ето какво да очакват днес отделните знаци:

Овен
Бъдете по-отговорна към здравето си днес, особено ако сте родена през първата декада. Има вероятност за допускане на грешки и възникване на конфликти. Не е подходящ момент за поемане на риск. Избягвайте споровете с половинката.

Телец
Опитайте се да не се разстройвате, ако нещо ви пречи да вървите в посоката, в която сте се устремили в момента. Вместо това се огледайте за нови възможности и се пригответе да реагирате бързо, когато ви се отвори такава.

Близнаци
Днес се погрижете за дома и роднините си. Останете спокойна. Не реагирайте прибързано в опит да решите семейни проблеми. Бъдете умерени и действайте обмислено без да насилвате нещата. Напрежение се очаква най-вече за родените през първата декада.

Най-неверните мъже според зодията

Рак
Днес ще трябва да обърнете внимание най-вече на семейните си отношения. Не допускайте криза в тях. Не се оставяйте да бъдете ръководена от мнението на другите. Ако ви се налагат пътувания и някакви преговори, отложете ги за другата седмица.

Лъв
При вас напрежението ще се усети най-вече във финансово отношение. Не се притеснявайте излишно, ще се справите успешно. И все пак избягвайте излишните разходи. Не правете скъпи покупки, подтикнати от емоции.

Дева
Бъдете особено внимателни в отношенията с партньора си, защото там е възможно да възникне конфликт. Помислете добре как да действате, така че да вземете най-доброто решение. Не прибързвайте с покупките.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи18 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Предупреждение за Телец и Близнаци - те ще са сред зодиите, които ще усещат влиянието на Меркурий

Хороскопи11 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември

Дишайте спокойно, тази седмица ще е по-добра от предишната.

Хороскопи04 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 4 до 11 ноември

Седмицата в няколко думи: бурни емоции, конфликти и проблеми

Хороскопи28 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 28 октомври до 3 ноември

През следващата седмица попадаме под влиянието на ретрограден Меркурий