Хороскоп за 28-ми март

Напрежение във финансите при Лъвовете, страхотни моменти за Скорпионите

Хороскоп за 28-ми март

Днес са възможни недоразумения в работата, които ще доведат до големи промени в икономически план. Избягвайте конфликтите и споровете с партньорите.

Представителите на зодиите Телец, Рак, Скорпион и Козирог, ще трябва да проявят повече дипломатичност, когато се налага. Сега е моментът да покажете талантите си.

Ето какво да очакват днес отделните знаци:

Овен
Бъдете по-отговорна към здравето си днес, особено ако сте родена през първата декада. Има вероятност за допускане на грешки и възникване на конфликти. Не е подходящ момент за поемане на риск. Избягвайте споровете с половинката.

Телец
Опитайте се да не се разстройвате, ако нещо ви пречи да вървите в посоката, в която сте се устремили в момента. Вместо това се огледайте за нови възможности и се пригответе да реагирате бързо, когато ви се отвори такава.

Близнаци
Днес се погрижете за дома и роднините си. Останете спокойна. Не реагирайте прибързано в опит да решите семейни проблеми. Бъдете умерени и действайте обмислено без да насилвате нещата. Напрежение се очаква най-вече за родените през първата декада.

Най-неверните мъже според зодията

Рак
Днес ще трябва да обърнете внимание най-вече на семейните си отношения. Не допускайте криза в тях. Не се оставяйте да бъдете ръководена от мнението на другите. Ако ви се налагат пътувания и някакви преговори, отложете ги за другата седмица.

Лъв
При вас напрежението ще се усети най-вече във финансово отношение. Не се притеснявайте излишно, ще се справите успешно. И все пак избягвайте излишните разходи. Не правете скъпи покупки, подтикнати от емоции.

Дева
Бъдете особено внимателни в отношенията с партньора си, защото там е възможно да възникне конфликт. Помислете добре как да действате, така че да вземете най-доброто решение. Не прибързвайте с покупките.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август
Хороскопи03 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Започваме седмицата без особено желание за партита и почивки, а завършваме уикенда по точно обратния начин

Какво ще стане, ако не срещнете любовта?
Хороскопи31 ЮЛИ 2020

Тези четири зодии да се подготвят за романтичен август

Сезонът на летните романси продължава

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август
Хороскопи27 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Седмицата ще бъде едно смесено преживяване от трудни и приятни моменти

All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама
Хороскопи20 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 20 до 26 юли

Новолунието в началото на седмицата може да бъде спънка в пътя на успеха на няколко зодии