Хороскоп за 26-ти март

Конфликти с близките при Овните, Скорпионите да бъдат по-внимателни с финансите

Понеделникът започва с неочаквани събития, повлияни от вече стартиралото ретроградно движение на Меркурий.

Ето как ще се отрази това на всички зодии:

Овен
Меркурий е ретрограден, а това за вас означава объркване на планирано пътуване. Конфликти с близките, бъркотия, неправилни резервации и липса на документи са класически примери за всичко, което може да се обърка в последния момент. Проверете всеки детайл по два пъти, за да се застраховате.

Телец
Ретроградният Меркурий ще ви помогне да приключите по-бързо с различни въпроси, които от дълго време чакат своето решение. Много от нещата, които сте оставили на заден план, отново ще ви се сторят важни и ще ви провокират да се заемете с тях. Възползвайте се от вдъхновението си.

Близнаци 
Бившите партньори се завръщат отново във вашия свят по време на Ретроградния Меркурий. Може би това е възможност да поставите окончателен край и да изясните всичко, което все още остава да бъде изяснено? В противен случай, просто бягайте в другата посока.

Каквo не харесват в една жена мъжете според зодията си

Рак 
Усмихнете се и отнесете положителното си настроение на работа, защото ретроградният Меркурий  ще предизвика много глупави грешки на работното място. Не се впечатлявайте от тях, лесно могат да бъдат поправени! Но е важно да бъдете подготвени за всяка ситуация.

Лъв
За вас ефекта на ретроградния Меркурий ще почака до втората половина от месеца. Едно от влиянията му ще доведе до появата на стари проблеми в живота ви. Може да касае близките, децата, работата ви. Може да се отнася до всичко, но засега всичко е спокойно.

Дева 
Неочаквани посещения от роднини ще ви натоварят както физически, така и психически. Това обаче е блаоприятен момент да си изясните някои стари вражди. Освен това е чудесно време за малък ремонт, който от дълго време отлагате. Възползвайте се от неочакваната помощ.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 24 февруари до 1 март

Не се плашете от Меркурий - седмицата ще е позитивна, особено за Рибите, Близнаците и Овените

Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

Хороскопи03 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 февруари

Очаква ни много смесена седмица - за едни тя ще бъде страхотна, за други не чак толкова

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига