Хороскоп за 23-ти март

Финансови проблеми за Раците, Рибите да помислят за почивка

Везни
Поемете си въздух. Бъдете креативни, сега имате шанса да разкриете талантите си. Ще срещнете подходящ човек, който ще ви отвори нови врати, затова не се колебайте да покажете на какво сте способни. Бъдете малко по-внимателни в отношенията със семейството. Бъдете дипломатични. Не предизвиквайте конфликти.

Скорпион
Възможни са някои недоразумения. Вероятно ще са свързани с дома и имуществото ви. Внезапно ще се отдадете на амбициозни планове. Напрежението няма да ви напусне през този период и за съжаление е много вероятно да прерасне в истински, сериозен конфликт, който ще ви накара да предприемете голяма промяна.

Стрелец
Пред вас се откриват неочаквани възможности да развиете талантите си. Ще покажете на какво сте способни. Очертава се и да пътувате. Срещате хора, които ще ви помогнат в развитието и с които ще планирате съвместни дейности. Предстои ви и среща с човек, който се оказва силно привлечен от вас.

Това са трите зодии, които всеки трябва да има в живота си

Козирог
Ще усетите приятна промяна във финансовото си положение. Внимавайте обаче с харчовете, защото напоследък прекалявате. Появява се неочаквано финансово решение – парите ще се появят в ръцете ви по невероятен начин. Напрегнати сте и е възможно да сте в стрес. Искате промяна в интимния си живот, но сега не е моментът.

Водолей
Днес е подходящ момент да подобрите живота си. Имате кураж и сила да го направите. Старо познанство ще се поднови и ще ви изкушава, но бъдете внимателни. Обърнете внимание на връзката си и я освежете, измъкнете се от рутината. Ако не сте обвързани, предстои ново запознанство.

Риби

Днес ще се освободите от някои страхове. За вас това е период на осъзнаване, натрупали сте емоции, които ви пречат да продължите напред. Време е да сложите в ред чувствата си. Починете си, релаксирайте, отпуснете тялото и ума, имате нужда да се освободите от стари ситуации и да гледате напред.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия