Хороскоп за 22-ри март

Раците да бъдат особено внимателни с действията си днес, Рибите ще успеят да разрешат стар проблем

Телците да проявят търпение днес и да не навлизат в конфликти с околните. Съвсем скоро ще отмине трудният период за тях. Същото се отнася и за представителите на зодия Рак.

Какво обаче да очакват останалите зодии?

Овен
Намирате се на кръстопът, така че внимавайте с действията си. Родените през март ще се чувстват притиснати от обстоятелствата. Бъдете много внимателни по време на разговори с колегите и висшестоящите.

Телец
Бавно излизате от мрачния период, в който бяхте досега. Може все още да има неща, които да ви дразнят, но трябва да бъдете търпеливи. Възможни са случки, които да ви отвлекат вниманието от основната ви цел. Не го допускайте.

Близнаци
Имате нужда от символични жестове, за да покажете на всички около вас какво е отношението ви към тях. Възможно е да проявите войнствен характер. Обикновено сте дипломатични, но сега търпението ви се е изчерпало.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Рак
Преминахте през няколко трудни дни, заради което чувствате сякаш живота ви е зациклил. Бъдете много внимателни с действията си. Тези от вас, които са родени през юни, ще се чувстват нервни, неориентирани и може да допуснат сериозни грешки.

Лъв
През този ден вие сте във вихъра си. Възползвайте се максимално от възможностите, които ви се откриват и не се колебайте. Знаете по какъв начин да действате дори на сляпо и няма да загубите. Любимият ви днес ще ви боготвори повече от всякога.

Дева
Чувствате се несигурни, но ще го преодолеете само ако сте искрени. Така и ще повишите своето доверие у околните. Може да имате някои тревожни мисли, които обаче ще изчезнат до вечерта. Гледайте по-оптимистично на нещата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите