Хороскоп за 21-ви март

Напрежение и конфликти с близките за Раците, Скорпионите ще стартират нов етап с любимия човек

Внимавайте с вземането на важни решения и обмислете всяка крачка, която предприемете. Не е дошъл моментът за ново начало. Затова пък очаквайте промени в в нагласите и навиците, което е за добро.

Ето какво предстои на всяка зодия:

Овен
Днес професионалните и личните ви взаимоотношения ще бъдат разклатени. Ако досега сте имали баланс, то сега той ще бъде нарушен. Ще се замислите дали доходите ви отговарят на усилията, които полагате. Не започвайте нова работа точно сега.

Телец
Очаквайте объркване в плановете. Знаете какво трябва да промените в личния си живот. Внимавайте обаче, защото рискувате да разочаровате близките си. Не поемайте нови начинания, защото има голяма вероятност да сбъркате. Не обръщайте гръб на близките си.

Близнаци
Ще усетите известно напрежение в работата. Запазете спокойствие и бъдете разумни. Откъснете се от негативната енергия и лошите мисли, погрижете се за здравето си. Почивайте, изолирайте се от другите, за да сложите ред в мислите и чувствата си.

Зодиите, които са винаги жадни за внимание

Рак
Напрежение и конфликти с приятели или бизнес сътрудници се очертават за вас днес. Ще бъдете романтично настроени и креативни, но мечтите и плановете ви ще бъдат доста объркани. Не задълбавайте в минали отношения, защото ще ви объркат още повече.

Лъв
И вие ще усетите напрежение в професионалните отношения. Опитайте се да изложите идеите си пред висшестоящите. Избягвайте обаче вземането на важни решения, не се съгласявайте с предложения без да обмислите нещата. Отложете всички пътувания днес.

Дева
Ще трябва да внимавате не само ако пътувате днес, но и ако водите съдебни дела. Отложете важните решения. Предстоят затруднения и в личен план, не предприемайте големи стъпки. Напрежение ще усетите и на работното си място. Бъдете внимателни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите