Хороскоп за 20-ти март

Лъвовете да се готвят за флиртове, проблеми в любовта за Водолеите

Неочаквани обрати в любовта да очакват представителите на зодия Телец. Раците пък ще се радват на хармоничен любовен живот.

Какво обаче да очакват другите зодии?

Овен
В емоционално отношение ще имате доста тревоги. Ако е възможно избягвайте всички важни дискусии. Ще трябва да фокусирате цялото си внимание върху кариерата. Това ще донесе успех на бъдещите ви планове и колективни дейности.

Телец
Предстоят ви неочаквани обрати в любовта. В края на деня ще бъдете по-смела, което е необходимо, за да вземете важни решения за бъдещето. Предстои ви благоприятен ден за финансовото ви състояние. Трябва обаче да внимавате за здравето.

Близнаци
Напоследък сте прекалено недоверчива към думите на другите. Направете задълбочен анализ върху фактите и развитието на любовния ви живот. Бъдете искрени с партньора, за да запазите връзката си. Започнете да спестявате.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Рак
Ще имате доста вълнения в любовен план, особено от сексуален характер. Ако не сте обвързана, скоро може да намерите половинката си. В работен план се възползвайте от всички възможности, които ви се предлагат и покажете своята креативност.

Лъв
Любов и много романтика се очертава днес за вас. Ако нямате партньор, това може и да се промени. В момента сте флиртаджийски настроена и това ви прави особено привлекателна за другия пол. Внимавайте как разпределяте парите си.

Дева
Очертават се промени на любовния фронт. Ако имате сериозна връзка, ще се сближите с партньора, а ако сте сама, ще срещнете нов човек. Приключете с работните си задължения, които все отлагате. Внимавайте със здравето си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите