Хороскоп за 20-ти март

Лъвовете да се готвят за флиртове, проблеми в любовта за Водолеите

Неочаквани обрати в любовта да очакват представителите на зодия Телец. Раците пък ще се радват на хармоничен любовен живот.

Какво обаче да очакват другите зодии?

Овен
В емоционално отношение ще имате доста тревоги. Ако е възможно избягвайте всички важни дискусии. Ще трябва да фокусирате цялото си внимание върху кариерата. Това ще донесе успех на бъдещите ви планове и колективни дейности.

Телец
Предстоят ви неочаквани обрати в любовта. В края на деня ще бъдете по-смела, което е необходимо, за да вземете важни решения за бъдещето. Предстои ви благоприятен ден за финансовото ви състояние. Трябва обаче да внимавате за здравето.

Близнаци
Напоследък сте прекалено недоверчива към думите на другите. Направете задълбочен анализ върху фактите и развитието на любовния ви живот. Бъдете искрени с партньора, за да запазите връзката си. Започнете да спестявате.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Рак
Ще имате доста вълнения в любовен план, особено от сексуален характер. Ако не сте обвързана, скоро може да намерите половинката си. В работен план се възползвайте от всички възможности, които ви се предлагат и покажете своята креативност.

Лъв
Любов и много романтика се очертава днес за вас. Ако нямате партньор, това може и да се промени. В момента сте флиртаджийски настроена и това ви прави особено привлекателна за другия пол. Внимавайте как разпределяте парите си.

Дева
Очертават се промени на любовния фронт. Ако имате сериозна връзка, ще се сближите с партньора, а ако сте сама, ще срещнете нов човек. Приключете с работните си задължения, които все отлагате. Внимавайте със здравето си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 24 февруари до 1 март

Не се плашете от Меркурий - седмицата ще е позитивна, особено за Рибите, Близнаците и Овените

Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

Хороскопи03 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 февруари

Очаква ни много смесена седмица - за едни тя ще бъде страхотна, за други не чак толкова

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига