Астро Мания : Хороскопи23 ДЕКЕМВРИ 2018

Големият годишен хороскоп за 2019-та

Нови и вълнуващи пътувания за Овен и Стрелец, и много изненади за Везни

Стрелец

През новата година ще пътувате много често, а ако живеете в чужбина, е възможно да се приберете няколко пъти в родината си. По време на тези пътувания, се фокусирайте върху това да създадете повече контакти, които ще са ви полезни в професионален план.

В личен план ви предстоят доста радостни събития като сватби и раждане на деца, като не е изключено да става дума както за ваши близки, така и за вас. Не отхвърляйте възможността да преоткриете някоя стара любов.

Козирог

Очаква ви една година в която ще израстнете духовно и ще откриете себе си и своя път в живота. Ще ви се наложи да взимате бързо важни решения, свързани с дома, работата и отношенията ви, така че слушайте внимателно вътрешния си глас и нека интуицията ви води.

За някои представители на зодията, годината вещае раздяла, която дори да бъде болезнена, е неизбежна и след себе си ще донесе една по-зряла и стабилна връзка. Сватба и раджане на дете може да очаквате в кръга си от приятели и близки.

Мъжът Стрелец според Линда Гудман

Водолей

Новата година ви носи много неочаквани промени, които може да ви се сторят като сбъднати мечти, изненади на съдбата или истински чудеса. Финансово ще се стабилизирате, като може да получите и неочаквани пари. В професионален план ще израстнете и постигнете много успехи.

В личен план обаче, емоциите ще отстъпят място на практичността и зрелите отношения. Търсите сериозните отношения, сигурността и спокойствието – възможно е да предприемете важна стъпка в посока създаване на семейство.

Риби

През тази година, всичко ще се върти около семейството ви – може то да се увеличи или да се премести в нов имот, а защо не и в нов град. Важно е обаче да сте предпазливи и да не действате твърде необмислено, защото последствията ще засегнат не само вас, а и близките ви.

Може да получите ново и по-добро предложение за работа, но отново проявете обективност и обмислете всичко добре. Ако се налага да се преместите или да смените попрището си, посъветвайте се с близките и роднините си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

Хороскопи03 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 февруари

Очаква ни много смесена седмица - за едни тя ще бъде страхотна, за други не чак толкова

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига

hero-slider
Хороскопи24 ЯНУАРИ 2020

Годината на Металния плъх идва - какво ни очаква според китайския хороскоп?

Разберете какво ви очаква през новата година според китайския хороскоп