Астро Мания : Хороскопи23 ДЕКЕМВРИ 2018

Големият годишен хороскоп за 2019-та

Нови и вълнуващи пътувания за Овен и Стрелец, и много изненади за Везни

Големият годишен хороскоп за 2019-та

Стрелец

През новата година ще пътувате много често, а ако живеете в чужбина, е възможно да се приберете няколко пъти в родината си. По време на тези пътувания, се фокусирайте върху това да създадете повече контакти, които ще са ви полезни в професионален план.

В личен план ви предстоят доста радостни събития като сватби и раждане на деца, като не е изключено да става дума както за ваши близки, така и за вас. Не отхвърляйте възможността да преоткриете някоя стара любов.

Козирог

Очаква ви една година в която ще израстнете духовно и ще откриете себе си и своя път в живота. Ще ви се наложи да взимате бързо важни решения, свързани с дома, работата и отношенията ви, така че слушайте внимателно вътрешния си глас и нека интуицията ви води.

За някои представители на зодията, годината вещае раздяла, която дори да бъде болезнена, е неизбежна и след себе си ще донесе една по-зряла и стабилна връзка. Сватба и раджане на дете може да очаквате в кръга си от приятели и близки.

Мъжът Стрелец според Линда Гудман

Водолей

Новата година ви носи много неочаквани промени, които може да ви се сторят като сбъднати мечти, изненади на съдбата или истински чудеса. Финансово ще се стабилизирате, като може да получите и неочаквани пари. В професионален план ще израстнете и постигнете много успехи.

В личен план обаче, емоциите ще отстъпят място на практичността и зрелите отношения. Търсите сериозните отношения, сигурността и спокойствието – възможно е да предприемете важна стъпка в посока създаване на семейство.

Риби

През тази година, всичко ще се върти около семейството ви – може то да се увеличи или да се премести в нов имот, а защо не и в нов град. Важно е обаче да сте предпазливи и да не действате твърде необмислено, защото последствията ще засегнат не само вас, а и близките ви.

Може да получите ново и по-добро предложение за работа, но отново проявете обективност и обмислете всичко добре. Ако се налага да се преместите или да смените попрището си, посъветвайте се с близките и роднините си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември
Хороскопи21 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември

Тази седмица търсим баланса между семейството и кариерата

Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември
Хороскопи14 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември

Седмицата ще е предимно позитивна, но не и за Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември
Хороскопи07 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Тази седмица Марс започва своя ретрограден период, а Венера навлиза в Лъв

Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември
Хороскопи31 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември

Близнаци, Лъв, Дева и Стрелец - вие сте сред малкото късметлии тази седмица