Астро Мания : Хороскопи23 ДЕКЕМВРИ 2018

Големият годишен хороскоп за 2019-та

Нови и вълнуващи пътувания за Овен и Стрелец, и много изненади за Везни

Лъв

Успехът ще ви бъде верен спътник през новата година, особено ако постъпвате справедливо и отговорно към околните и задълженията си. Може да очаквате повишение или предложение за нова работа, което не трябва да отказвате. Важно е обаче да сте по-предпазливи във финансово отношение.

В любовта, отношенията ви ще бъдат подложени на изпитание, а ако тепърва започвате такива, бъдете много внимателни и търпеливи, за да прерастне тази връзка в сериозна такава. В кръга ви от приятели обаче, е възможно да се появи дете или да се сключи брак.

Дева

Годината е подходяща за купуване на нов имот и като цяло за подобряване на семейната ви обстановка. Ако решите да се занимавате с образование, ще ви се наложи да положите повече усилия и да проявите търпение, докато поситнгете желаната цел.

Ако искате да създадете семейство или да увеличите настоящето си, сега е перфектният момент. Годината е добра и за начало на нова връзка, която се очертава да издържи теста на времето, стига да бъдете постоянни и търпеливи с партньора си.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Везни

Толкова непредсказуема година не сте и очаквали да имате! На работното място, нещата ще се случват по-бавно от колкото ви се иска, но това не означава, че ще имате проблеми или финансови затруднения. Ако вложите цялата си енергия и старание, ще постигнете невероятни професионални успехи.

Очакват ви и много пътувания, като повечето от тях ще са неочаквани или до далечни и интересни дестинации. В кръга ви от семейство и приятели, е много възможно да се роди дете или да се вдигне сватба. Ако откриете потенциален партньор, годината е добра за започване на нова връзка.

Скорпион

Очакват ви много предизвикателства през годината, особено във финансов план, така че най-добрият съвет е да проявявате много предпазливост и да сведете до минимум спонтанните харчове и излишни разходи. Колкото до сериозните – като покупка на жилище и образование – не бъдете пестеливи, а действайте смело, защото инвестицията ще си заслужава.

Кръгът ви от приятели драстично ще се разшири през новата година, което може да отвори врати и за професионални възможности. Не е изключено да приключите дългогодишна връзка, но пък тя ще ви даде възможност да започнете нови и по-хармонични отношения.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 24 февруари до 1 март

Не се плашете от Меркурий - седмицата ще е позитивна, особено за Рибите, Близнаците и Овените

Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

Хороскопи03 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 февруари

Очаква ни много смесена седмица - за едни тя ще бъде страхотна, за други не чак толкова

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига