Астро Мания : Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете ‘Сбогом’ на негативните емоции и проблемите в миналото

Изненадващо, месец февруари носи много хармония и разбирателство. Повечето зодии ще почувстват внезапен прилив на енергия и най-вече мотивация, която ако се насочи в правилната посока, може да е ключът към небивал успех.

Месецът е и много подходящ да превърнете позитивното мислене в свой навик, който да ви помага и за напред. Сега, обстоятелствата са много благоприятни и позволят себеизрастване, подобряване на връзките и дори развитие на работното място.

А ето и какво очаква всяка една зодия през месец февруари:

Овен

През новия месец е важно да си дадете необходимата и заслужена почивка. Обърнете внимание на себе си, своето здраве, както и на хората около вас, които ви обичат и които може би сте пренебрегвали напоследък.

На работното място ще жънете успехи, но е важно да не отказвате предложената помощ или приятелския съвет, защото именно чрез тях ще постигнете целите си. Възможно е да се появи и предложение за развитие, което е хубаво да приемете.

Телец

Месецът идва и ви залива с толкова много мотивация и енергия, че ще е грехота да ги пропилеете на грешните места. Насочете тази сила към професионалното си развитие, за да докажете себе си и да осъществите проектите, върху които работите отдавна.

В личен план ви очакват известни бурни емоции, но е важно да не позволите на чувствата и навика да пречат на обективното ви мислене – сега е моментът да преосмислите връзката си и да вземете решението, което усещате, че е правилно, независимо колко болезнено е то.

Актуална тенденция за всяка зодия

Близнаци

През този месец ще ви се иска да излизате винаги прави и нещата да се случват според вашите желания и темпо, но ще ви се наложи да се научите на търпение и най-вече отстъпчивост. И тук не става дума толкова за его, колкото затова да прецените кое, какво и кой заслужава вашата енергия и време.

От друга страна, това “отстъпление” ще ви даде възможност да планирате бъдещето, независимо дали говорим за работа, връзки или дори пътешествие. Сега е времето да се поглезите, така че се възползвайте.

Рак

Комуникацията ви с околните ще бъде толкова лека и непринудена през целия месец, че е напълно възможно необвързаните представители на зодията да открият голяма любов от един съвсем обикновен и неангажиращ разговор с непознат или приятел.

Освен улеснената комуникация, ще бъдете водени и от чувство на дипломатичност, което ще ви бъде от полза най-вече в отношенията, но същото важи и за работното място. Именно сега усилията и уменията ви ще бъдат високо оценени.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

Лъв

Ключовата дума за вас през идния месец е компромис. Благодарение на него ще си спестите огромни нерви и редица скандали както в офиса, така и с най-близките ви хора. Търсенето на “златната среда” ще ви изведе и от ситуациите, които намирате за обречени.

В любовен аспект, нещата не са толкова розови. Може да погледнете на връзката си от друг ъгъл и да забележите, че нещата, които до вчера сте обичали, днес ви вадят извън контрол. Ситуацията не е обречена стига да поговорите и да сте склонни към компромиси.

Дева

Много нетипично за вас през този период е, че вместо да разсъждавате трезво над любовните си отношения, ще се оставите на силните емоции и чувства да ви водят и да диктуват правилата във връзката ви. Това не трябва да ви плаши, тъй като ще ви донесе много нови и различни емоции, които ще ви обогатят.

На работното място, нещата са неутрални – нито по-добре, нито по-зле. Но понякога има и такива моменти, когато трябва просто да работите, без да се стараете излишно и да очаквате възнграждение и хвалба за всяко ваше дейтвие.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

За тези от вас, запътили се на почивка, моментът не може да бъде по-подходящ

Хороскопи15 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Седмицата ще бъде невероятна за Близнаци, но Скорпион и Стрелец да внимават

Хороскопи08 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 8 до 13 юли

Тази седмица е добро време за размисъл