Астро Мания : Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете ‘Сбогом’ на негативните емоции и проблемите в миналото

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Изненадващо, месец февруари носи много хармония и разбирателство. Повечето зодии ще почувстват внезапен прилив на енергия и най-вече мотивация, която ако се насочи в правилната посока, може да е ключът към небивал успех.

Месецът е и много подходящ да превърнете позитивното мислене в свой навик, който да ви помага и за напред. Сега, обстоятелствата са много благоприятни и позволят себеизрастване, подобряване на връзките и дори развитие на работното място.

А ето и какво очаква всяка една зодия през месец февруари:

Овен

През новия месец е важно да си дадете необходимата и заслужена почивка. Обърнете внимание на себе си, своето здраве, както и на хората около вас, които ви обичат и които може би сте пренебрегвали напоследък.

На работното място ще жънете успехи, но е важно да не отказвате предложената помощ или приятелския съвет, защото именно чрез тях ще постигнете целите си. Възможно е да се появи и предложение за развитие, което е хубаво да приемете.

Телец

Месецът идва и ви залива с толкова много мотивация и енергия, че ще е грехота да ги пропилеете на грешните места. Насочете тази сила към професионалното си развитие, за да докажете себе си и да осъществите проектите, върху които работите отдавна.

В личен план ви очакват известни бурни емоции, но е важно да не позволите на чувствата и навика да пречат на обективното ви мислене – сега е моментът да преосмислите връзката си и да вземете решението, което усещате, че е правилно, независимо колко болезнено е то.

Актуална тенденция за всяка зодия

Близнаци

През този месец ще ви се иска да излизате винаги прави и нещата да се случват според вашите желания и темпо, но ще ви се наложи да се научите на търпение и най-вече отстъпчивост. И тук не става дума толкова за его, колкото затова да прецените кое, какво и кой заслужава вашата енергия и време.

От друга страна, това “отстъпление” ще ви даде възможност да планирате бъдещето, независимо дали говорим за работа, връзки или дори пътешествие. Сега е времето да се поглезите, така че се възползвайте.

Рак

Комуникацията ви с околните ще бъде толкова лека и непринудена през целия месец, че е напълно възможно необвързаните представители на зодията да открият голяма любов от един съвсем обикновен и неангажиращ разговор с непознат или приятел.

Освен улеснената комуникация, ще бъдете водени и от чувство на дипломатичност, което ще ви бъде от полза най-вече в отношенията, но същото важи и за работното място. Именно сега усилията и уменията ви ще бъдат високо оценени.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

Лъв

Ключовата дума за вас през идния месец е компромис. Благодарение на него ще си спестите огромни нерви и редица скандали както в офиса, така и с най-близките ви хора. Търсенето на “златната среда” ще ви изведе и от ситуациите, които намирате за обречени.

В любовен аспект, нещата не са толкова розови. Може да погледнете на връзката си от друг ъгъл и да забележите, че нещата, които до вчера сте обичали, днес ви вадят извън контрол. Ситуацията не е обречена стига да поговорите и да сте склонни към компромиси.

Дева

Много нетипично за вас през този период е, че вместо да разсъждавате трезво над любовните си отношения, ще се оставите на силните емоции и чувства да ви водят и да диктуват правилата във връзката ви. Това не трябва да ви плаши, тъй като ще ви донесе много нови и различни емоции, които ще ви обогатят.

На работното място, нещата са неутрални – нито по-добре, нито по-зле. Но понякога има и такива моменти, когато трябва просто да работите, без да се стараете излишно и да очаквате възнграждение и хвалба за всяко ваше дейтвие.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври
Хороскопи19 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Просперитет и успехи в работата за Скорпион, Козирог и Водолей

"Рана на сърцето е рана на мисълта" и още от най-красивите цитати на Луиз Глюк
Хороскопи12 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Седмицата започва с началото на ретрограден Меркурий

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври
Хороскопи05 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Любов и флиртове за Телец и Водолей, успехи в работата за Лъв, Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври
Хороскопи28 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Посрещаме нов месец, както и ново пълнолуние