Девите и Стрелците да внимават с харчовете днес

Проблеми в личен план за Козирозите

Везни
Краят на седмицата ви носи много напрежение и това ще създаде предпоставка за противоречия с хората около вас. Не предприемайте прибързани действия, защото ще се почувствате още по-объркана. Опитайте се да балансирате желанията и нуждите си с тези на партньора.

Скорпион
Напрежение за вас ще има на работното място. Опитайте се да гледате на нещата от положителната им страна, за да намерите решение на проблема. Стара любов може да се обади. Не се връщайте към миналото, тъй като то няма какво да ви предложи.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Стрелец
Финансите ще бъдат основното нещо, което ще ви вълнува днес. Внимавайте с разходите и не поемайте рискове. Може да има забавяне на някакъв работен проект, но с помощта на близък човек ще намерите решение на проблема.

Козирог
Очаквайте напрежение в личните отношения. Опитайте се да реагирате спокойно и не влизайте в конфликт с близките ви, тъй като няма да има победител. В работен плане ще се радвате на финиширането на важна задача или проект. Имате нужда от почивка.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Водолей
Днес бъдете внимателна, ако се налага да боравите с документи. Има вероятност проекта, по който работите, да се забави. Не се ядосвайте. Нищо не зависи от вас. В интимен план също ще усетите известно напрежение, но това ще е временно.

Риби

Вашият живот ще бъде засегнат най-вече във финансов аспект. Бъдете внимателни с банкови транзакции, застраховки и т.н. Напрежение може да се зароди и с партньора заради парични въпроси. Излезте от ситуацията без да навлизате в излишен конфликт.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите