Астро Мания : Хороскопи01 ДЕКЕМВРИ 2018

Декември: месецът на сбъднатите мечти

Проявете търпение и ще постигнете целите си по-бързо от очакваното

Везни

Ще летите на крилете на любовта през декември. Тези от вас, които са във връзка, ще се радват на безоблачни отношения, докато необвързаните ще трябва да се постараят малко повече, за да получат това, което искат. В края на краищата усилията и търпението ще си заслужават.

Ако сте решили да си правите равносметка, променете начина по който гледате на прежияваното, особено на негативното такова. Приемете отрицателните преживявания като уроци и поводи да сте благодарни до къде сте стигнали, а не причина да се натъжавате.

Скорпион

Кариерата ще е опорната точка около която ще се върти целият ви свят през месец декември. Влагате цялата си енергия в настоящи и бъдещи проекти, плодовете от които ще оберете по-рано от очакваното. Възможно е да получите бонуси или предложение за развитие – не отказвайте последното, и най-вече първото.

Положителни емоции ви очакват и в любовен план – необвързаните представители на зодията може да срещнат своята дългосрочна половинка, а връзките на останалите ще процъфтяват.

За какво тъгуват мъжете от всяка зодия след раздялата

Стрелец

В края на годината е нормално да сте по-уморени и дори мързеливи, така че не се насилвайте излишно да постигате високите цели, които сами си поставяте. Дайте си малко почивка и се оставете на естествения ритъм на нещата, но не се отпускайте прекалено много – само поддържайте темпото.

Последната половин година бе доста напрегната за вас и е време да се порадвате на силата и упоритостта, които проявихте докато се справяхте с проблемите и препятствията. Бъдете благодарни за всичко изминало и обнадеждени за всичко предстоящо.

Козирог

През последния месец от годината няма да ви се иска да излизате от зоната си на комфорт – и буквално, и преносно. Ще търсите компанията на близки и роднини в домашна обстановка, а мисълта да започвате нещо ново ви се струва досадна и отегчителна.

Използвайте времето насаме, за да отразите последните си постижения и евентуално да планирате някои нови за близките идни месеци. Не е нужно да предприемате нищо, а само да планирате в уютна обстановка.

Мястото, в което вашата зодия ще се влюби

Водолей

Моментът да покажете какво можете дойде. Докато всички около вас са на празнична вълна, вие се активизирате и полагате все повече усилия да се докажете на работното място. Упоритостта ви ще бъде забелязана и оценена от началниците ви.

Постарайте се отрупаните маси и почивките в планината да не ви отклоняват от целта. Отделяйте време за почивка, но концентрирайте енергията си в посока на работа, работа и пак работа.

Риби

Изпитвате желание да избягате от всичко и всички и да се отдадете на почивка. Хубаво е да се погрижите за здравето си през този месец, но на работното място се опитайте да поддържате темпото на колегите си без да се насилвате да изпъквате.

Ако сте необвързани, ви очакват много вълнуващи моменти и флиртове. Представителите на зодията, които имат половинка, ще се чувстват най-уютно в семейна среда.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи09 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 9 до 15 декември

Седмицата ще се развива спокойно и благоприятно, благодарение на влиянието на Луната

Хороскопи02 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 декември

Какво друго ще се случи тази седмица, освен че ще украсяваме елхите?

Хороскопи25 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Седмицата ще бъде изпълнена с много преживявания от различно естество, но за повече от зодиите ще е предимно добра

Хороскопи18 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Предупреждение за Телец и Близнаци - те ще са сред зодиите, които ще усещат влиянието на Меркурий