Астро Мания : Хороскопи01 ДЕКЕМВРИ 2017

Декември 2017 носи щастие на Близнаци и Везни

Рак и Стрелец ще се радват на хармонични отношения с околните, Скорпионите са амбицирани да напреднат в кариерата

Близнаци, Рак и Везни ще са сред зодиите, за които последният месец от годината ще донесе приятни емоции и много късмет.

Междувременно, Девите ще бъдат настроени бунтарски през декември. Родените под знака на Скорпион пък са завладяни от силна амбиция. 

Овен

В края на годината, звездите ви предизвикват да успокоите малко темпото. Неукротимият ви темперамент няма да работи във ваш интерес през декември. По-добре обуздайте емоциите си и не действайте импулсивно нито в личните си отношения, нито в работата. Дръжте картите си скрити, преди да сте сигурни как е най-добре да действате.

Телец
Този месец, връзките ви с другите ще са от решаващо значение за бъдещето ви. Бъдете отворени, не отказвайте покана за излизане, дръжте се приятелски и въобще използвайте всяка една възможност да създавате пълноценни контакти. Най-благоприятен за вас този месец ще е 21-ви.

Тези 4 зодии притежават най-голяма сила

Близнаци
Очаква ви късметлийски месец, благодарение на доброто разположение на Юпитер спрямо вашия знак. Дори да не се случи някакво грандиозно събитие, вие просто сте обзети от оптимизъм и от чувството, че това са едни добри времена. Позитивната ви нагласа привлича късмета.

Рак
Чарът ви този месец ще е още по-въздействащ за околните. Нямате славата на хора, които налагат волята си с енергични действия, но сега имате шанс да се утвърдите точно по вашия си начин – с кротко упорство. Времето до 26-ти декември е особено благоприятно.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи21 МАРТ 2018

Хороскоп за 21-ви март

Напрежение и конфликти с близките за Раците, Скорпионите ще стартират нов етап с любимия човек

Хороскопи20 МАРТ 2018

Хороскоп за 20-ти март

Лъвовете да се готвят за флиртове, проблеми в любовта за Водолеите

Хороскопи19 МАРТ 2018

Хороскоп за 19-ти март

Нови финансови постъпления за Лъвовете, Стрелците да оставят важните решения за друг ден

Хороскопи16 МАРТ 2018

Хороскоп за 16-ти март

Коренни промени за Везните, пътуване в чужбина за Стрелците