Зодиите и брака: кой иска сватба и кой не

Стрелците са родени ергени, докато Рибите са идеални за женитба

Зодиите и брака: кой иска сватба и кой не

Стрелците и Водолеите трудно вземат решение за брак, докато Рибите не му мислят много-много…

Кои са останалите зодиите, които обичат свободата си и кои ще се предадат лесно на очарованието на мечтаната сватба, прочетете по-долу:

Овен

Овните са спонтанни и с приключенски дух, но се нуждаят от съжителството с идеалния партньор. Мъжете от тази зодия искат да са обичани, да са в разбирателство и в хармония с половинката си. Тяхната искреност и независимост обаче може да усложни отношенията с половинката им. Затова трябва да се научат да споделят. Той не обича да влиза в конфликти и търси човек, който да контролира. Овните обичат семействата си достатъчно. Те предлагат брак изненадващо. Не го мислят много. Обикновено го правят неочаквано – след раздяла или скандал. Никога не го натискайте за брак!
Идеални партньори – Телец, Лъв, Везни, Стрелец и Риби

Телец

Телецът е сериозен, отговорен, романтичен, лоялен, нежен, но е и властен и ревнив. Той не взима лесно решения за брак. Той ще пристъпи към създаване на семейство едва, когато напълно се довери на половинката си. Това ще се случи много бавно. Имайте търпение! Често подлага на тестове хората около себе си. Покажете му чувствата си и ще го спечелите. Той обича да отделя време за любимите си хора, както и за дома и домакинството. Телецът обича да планира всичко. Реши ли се на брак, ще го направи паметно и дори ще ви помогне с подготовката.
Идеални партньори – Овен, Телец, Рак, Дева, Козирог и Риби

Близнаци

Близнаците са авантюристи, които непрекъснато се стремят да се развиват и не им е лесно да решат да сложат брачните окови. Те обичат флиртовете и се страхуват, че една женитба ще ги въведе в света на скуката. Търсят партньори, които няма да ограничат свободата им. В случай, че го уверите, че ще му дадете пълна свобода след като се ожените, той ще склони. Обикновено им отнема повече време да се решат на съдбовната крачка. Либерали са и държат много на семейството си. Когато реши да се ожени, той го прави незабавно и ентусиазирано, но без романтика. Ще го направи обаче доста интелигентно, но и неочаквано. Може дори да го изтърси докато пийвате биричка с приятели. – на пътуване
Идеални партньори – Овен, Лъв, Везни, Скорпион, Стрелец и Водолей

Рак

Ракът обича семейството и брака. Той може да се ожени още в ранна възраст, защото често мечтае именно за сватба. Предпочита стабилните отношения, да планира връзката, за да просъществува за по-дълго. Властни са. Обичат да се забавляват у дома, вместо да излизат с шумни компании. Предложение за брак правят по традиционния начин. Така че най-вероятно ще стане в семеен кръг. След като ви запознае с родителите си и им каже, че сте жената на живота му, дори биха ги включил в планирането на сватбата. Държи на семейните устои и принципи.
Идеални партньори – Телец, Дева, Скорпион, Козирог и Риби

Вижте още зодии на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Жените трябва да спят един час повече от мъжете
Prodavalnik15 ЯНУАРИ 2020

Жените трябва да спят един час повече от мъжете

И още интересни факти за съня

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!
Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим
Beauty04 ЮЛИ 2019

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим

Разчупете рутината в края на сезона!

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето
Prodavalnik04 ЮЛИ 2019

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето

И още ползи от тази вълшебна напитка за здравето