Астро Мания : Астро съвети15 СЕПТЕМВРИ 2014

Зодии и секс: Кой как е в леглото

Най-сексуални са мъжете Скорпион и Риби, Близнаци и Стрелец го правят навсякъде

Зодиите определят не само характера ни, но и нашата сексуалност.

Ето защо, ако се чудите новото ви гадже дали става в леглото и какво точно да очаквате от него, вижте по-долу:

Овен

Мъжете от тази зодия обичат да командват, затова не се учудвайте, че искат да доминират в леглото. Те с охота ще поемат контрол върху палавите ви игри и ще бъдат бързи и безкомпромисни. Падат си по малко по-грубата игра, така че не се учудвайте.

Телец

Телците са страстни любовници, но не са много изобретателни в леглото. Въпреки това можете да очаквате много раздаване и желание за нови неща. Представителите на тази зодия обичат половият акт да е бавен и задълбочен. Издръжливи са, така че се пригответе за еротични удоволствия до сутринта.

Близнаци

Близнаците обичат секса и са готови за него навсякъде и по всяко време. Ненаситни са, затова не очаквайте да приключите набързо и се запасете с готовност за маратон. Обичат да изпробват нови неща, така че не се притеснявайте да експртиментирате с тях. Ако обаче си падате само по мисионерската, по-добре не си губете времете взаимно.

Рак

Ако романтичният секс е вашата стихия, то Ракът е точно за вас. Мъжете от тази зодия са чувствени любовници, които обичат свещите, розовите цветчета по леглото, както и безупречната сладострастна любовна игра. А това от своя страна е гаранция за страстен и много чувствен секс.

Лъв

Лъвовете обичат да го правят бавно, като отдават голямо значение на докосването. Докосвайте ги и се оставете да бъдете докосвани. Масажът също е на почит и играе важна роля в любовната игра. Мъжете от тази зодия много не обичат новостите и разнообразието, но пък са доста добри в това, което правят.

Дева

Девите са доста резервирани в началото. Те не си падат по секса за една нощ, така че не го очаквайте от тях. Ако искате секс с представител на тази зодия, се въоръжете с много търпение. Това обаче не трябва да ви обезкуражава, защото крайният резултат определено ще си заслужава.

Другите зодии на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...