Жените от тези зодии са пристрастени към флиртовете

Нуждата им от мъжко внимание граничи с мания, заради това нямат много добра репутация

Жените от тези четири зодии в най-голяма степен се нуждаят от мъжко внимание и ласкателства. По тази причина често се впускат във флиртове, понякога и когато са обвързани, заради което нямат особено добра репутация.

Овен
Жената Овен е роден състезател, харесва й да впечатлява и да доминира. Във всяка друга жена тя вижда конкуренция и не може да удържи импулса да „спечели надпреварата” за мъжко внимание. Дори да е обвързана, в момента, в който половинката й не е наоколо, започва да кокетничи. Не влага емоции в това, така че с по-широко скроен мъж е възможно да си запазят връзката, въпреки леките залитания. Нейното оръжие във флирта е физическата красота. Знае перфектно кои са най-добрите й черти, как да ги подчертае и как да ги използва, когато наоколо има атрактивни мъже.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Близнаци
Флиртува, защото е пристрастена към разнообразието. Ако не я стимулират нови и нови неща, жената Близнаци става апатична и раздразнителна и се чувства непълноценна. Умна и чаровна е, а във флирта разчита на остроумието си и на изключително завладяващия си поглед. Типично за нея е и това, че може да превключва много бързо и в рамките на една вечер да флиртува с дузина мъже. Колко повече, толкова повече!

Кои са най-мразените зодии?

Скорпион
Не толкова пристрастени към флиртовете, колкото към страстта, Скорпионите обикновено са верни. Но само при условие, че връзката им е основана на силни емоции и на достатъчно добър секс. Ако не им достига страст и дори малко драма, ще си ги потърсят другаде, защото една типична жена Скорпион има нужда да гори в отношенията си с мъжете, а не просто да има спътник в живота. За разлика от жената Близнаци, тя ще започне флирт само с един, но невинната закачка ще прерасне в опасно силна страст. Оръжието на жената Скорпион е нейната емоционалност, а също и силната й сексуална природа. Те привличат мъжете толкова силно, че на практика не е нужно тя да полага каквото и да било екстра усилие.

Риби
Нейната романтичност граничи с глупост, към което трябва да прибавим и голяма доза женска суетност. Жената Риби си умира да се изживява като героиня от филм и е доста здраво оплетена във фантазиите си за себе си като незабравима изкусителка и за мъжете, които биха дали мило и драго, само за да я носят на ръце. За да удовлетворява тези свои фантазии, тя флиртува постоянно и доста безогледно. Няма правила, които не би погазила, защото за всяка своя авантюра упорито си внушава, че е голяма любов. Нейното оръжие във флирта е същата тази наивност, защото с нея провокира закрилническата страна у мъжа.

4 зодии, които обичат лошите момчета

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...