Защо зодия Овен са най-забавните любовници

10 факта за “бебетата” на зодиака, които ще ви убедят, че поне веднъж трябва да изпитате тяхната страст във флирта и любовта!

За представителите на зодия Овен се знае, че са изключително страстни и енергични по природа, изпълнени със спонтанност и вълнение.

Те са авантюристично настроени и не позволяват на живота да ги подмине просто ей така – те грабят с пълни шепи и винаги постигат това, което си поставят за цел. Какво още е характерно за представителите на тази зодия?

Правят нещата интересни
Едно нещо е сигурно: вие никога, ама никога няма да скучаете в леглото с един Овен. Техният магнетизъм и оптимизъм е заразителен и естествено привличат останалите да последват примера им и да се присъединят към веселбата. С един Овен срещите преминават всеки път различно – веднъж може да ви заведе на концерт, а след това да ви предложи да посетите увеселителния парк, или да погледате шоу с огньове (те са огнен знак, все пак).

Щедри са
Овните са известни като изключително щедри хора, които обичат да се раздават. Не само, че обичат, но и са наистина добри в това. Обичате подаръци, нали? Обичате изненадите? Е, от един Овен ще получите точно това.

aries 1

Непредвидими са
Скачане с парашут следващата събота? Нов смартфон в 5 сутринта? Искате бургери или лъскава вечеря за Свети Валентин? Всичко това може да го получите във всеки един момент, без да го очаквате, защото представителите на зодия Овен са непредвидими и обичат да правят всички луди неща в момента, в който им хрумнат.

Те са страстни натури
Овните са родени лидери и именно заради това винаги може да очаквате, че ще дадат всичко от себе си във всяко едно свое начинание. Това се отнася както за бизнеса, така и за приятелството, любовта и секса. Повярвайте ни, те ще вложат всички усилия и няма да оставят нещата да се развият от самосебе си. Така че, ако искате качествен секс, доверете се именно на един Овен.

Кипят от енергия
Представителите на зодия Овен са изключително енергични и не се страхуват да го покажат. Те са отворени за всякакви идеи и във всеки един момент ще откликнат на всяка щура идея за приключение, която им хрумне. Те обичат да стоят до късно, да говорят и да се забавляват, така че се пригответе за щури нощи с този човек.

Спонтанни и импулсивни са
Както вече споменахме, Овните са изключително импулсивни и спонтанни. Те са готови във всеки един момент за новости. Те са онзи приятел, който е готов в 2 часа през нощта да дойде с вас на парти, те са тези, които ще ви приготвят палачинки по никое време, само защото искате нещо сладко, те са тези, с които може да тръгнете на море ей сега, точно в този момент. Същото е и в секса. Гответе се да сменяте всякакви пози и да пробвате нови неща.

aries 2

Ще ви дадат нужното ви пространство
Овните са известни с това, че искат да са независими и имат нужда от пространство. Те обичат да си свършват задачите сами, без да им се пречка някой. Те имат нужда да остават често сами, да излизат с приятели, без някой да им се сърди за това. Но и са сред представителите на зодиака, които с охота ще ви дадат свободата и независимостта, от които имате нужда.

Емоционално интелигентни са
Колкото и силни и независими да изглеждат Овните, под тази обвивка те крият сериозна несигурност. Представителите на тази зодия често прекарват времето си в анализиране на различни ситуации, но умело прикриват това. Едновременно с това, Овните имат висока емоционална интелигентност и доста умело успяват да разчетат емоциите на хората около тях.

Организирани са
Никой не може да каже, че Овните не са организирани. Те обичат да контролират и напътстват, така че идеално ще се справят със задачата да организират следващата ви екскурзия. А вие не се притеснявайте да се оставите в ръцете им, тъй като ще си заслужава. Както вече казвахме, те правят изпипват нещата до последния им детайл и ги правят интересни и забавни.

Емоционално стабилни са
Овните често минават през същите трудности в живота, през които и всеки един от нас. Разликата е, че те използват своите житейски несгоди като уроци, които да ги мотивират за в бъдеще. Те са емоционално стабилни и успяват да извлекат положителното от всяка ситуация. Добри съветници са и приятели, така че смело може да се допитате до тях, когато имате проблем. Те не само ще ви покажат светлината в тунела, но и ще ви издигнат от пепелта.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 НОЕМВРИ 2019

Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти

Астро съвети12 НОЕМВРИ 2019

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Когато чувствата започнат да изстиват, всеки от 12-те знака показва тъмната си страна

Астро съвети11 НОЕМВРИ 2019

Пълнолунието в Телец ще обърка всичките ни планове за бъдещето

Утре ще настъпи Пълнолуние, което ще предизвика лавина от емоции

Астро съвети07 НОЕМВРИ 2019

Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

Вижте какво ги дразни и какво да избегнете