Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Слънцето и Венера се изравняват днес, и то точно в зодия Лъв. Това са наистина добри новини за всички ни – очаква ни нов период на щастие и романтика.

Знакът Лъв по начало е управляван от Слънцето, което ще направи промяната още по-хармонична и спокойна. Както знаем, тази зодия е позната със своя позитивизъм и самочувствие, Лъвът е най-големият купонджия в зодиака, както и най-добрият във флиртувете. Точно тази страна на характера му ще бъде още по-засилена от Венера – планетата на любовта и сексапила. Слънцето пък ще допринесе за самочувствието ни и позитивните емоции до края на този месец, когато спира влиянието от астрономическия феномен.

Въпреки че до този момент някои от нас са имали неприятни преживявания, заради оставащото влияние на ретроградните планети напоследък, сега нещата ще се обърнат в наша полза. Ще се чувстваме красиви, свободни, щастливи и това ще се забележи от хората около нас.

Точно сега е перфектното време да се насладим на последните дни на лятото и да си позволим още малко почивка. Там може би ще срещнем и някой специален, ако нямаме такъв вече. Под влиянието на Венера ще изживеем незабравим летен романс.

Зодиите, както никога не сме ги познавали до сега

За тези от вас, които вече са обвързани, също има добри новини – сексът с партньорът ще стане в пъти по-добър през този месец и връзката ви ще е по-стабилна от всякога. Ако сте имали проблеми, точно сега ще забравите за тях и ще се наслаждавате на присъствието на другия.

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Най-големите използвачи в зодиака

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 НОЕМВРИ 2019

Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти

Астро съвети12 НОЕМВРИ 2019

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Когато чувствата започнат да изстиват, всеки от 12-те знака показва тъмната си страна

Астро съвети11 НОЕМВРИ 2019

Пълнолунието в Телец ще обърка всичките ни планове за бъдещето

Утре ще настъпи Пълнолуние, което ще предизвика лавина от емоции

Астро съвети07 НОЕМВРИ 2019

Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

Вижте какво ги дразни и какво да избегнете