Новолуние и затъмнение на 11 август

“Супер Новолуние” носи енергия за преосмисляне и промяна

Новолунието на 11 август е шанс да преосмислим нуждите и желанията си и да поставим ново начало.

Всяко едно новолуние и дните около него по принцип са период, благоприятен за предизвикване на промяна.

На 11 август обаче ставаме свидетели на “Супер Новолуние”, заредено с още по-впечатляващ потенциал. Терминът се използва, когато Луната е във фаза на Новолуние точно тогава, когато е най-близо до Земята (или поне на 90% от най-близкото си разположение до нашата планета).

Явлението съвпада с частично Слънчево затъмнение, последното за това лято. Докато енергията от едно Новолуние се усеща в периода от следващия един месец, Слънчевото затъмнение влияе цели шест месеца.

В деня на затъмнението, Слънцето съвпада с Меркурий и образува квадрат с Юпитер. Съвпадът активира интелекта ни и ни провокира да анализираме. Квадратът с Юпитер е нож с две остриета – едновременно ни прави дейни, но и прибързани, тласка ни към експанзия, която може и да не е в най-правилната посока. Застрашени сме и от необмислени харчове, затова е по-добре този уикенд да оставим кредитната си карта на дъното на някое чекмедже!

Несъмнено обаче най-силната енергия ще бъде тази на анализа, премислянето, фокусирането на мисълта върху навиците ни и дали те отговарят на целите и нуждите ни. Ако сега вземем решение за промяна, следващите шест месеца ще бъдат благоприятни за това трансформацията действително да се случи.

За да използвате максимално потенциала на небесните явления, осигурете си време насаме. Отпуснете се, позволете на интуицията си да говори. Може да запишете мислите си в дневник или да се доверите на близък човек, от когото ще получите адекватен и мъдър съвет.

Каквото почувствате, че е правилно за вас да се случи, фокусирайте мисълта си върху него. Повярвайте, че тази идея ще се материализира в живота ви през следващите месеци.

Още Астро:

Трите зодии, които не могат само с една жена

Колко често плаче всяка зодия?

За какво тъгуват мъжете от всяка зодия след раздялата

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети20 МАЙ 2019

Зодиите, които не се спират пред нищо

Те не очакват животът им да е лесен и всичко да идва даром, а преследват целите си неотклонно

Астро съвети17 МАЙ 2019

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Зодията ни е едно от нещата, които могат да подскажат кога отношенията ни са изчерпани и е добре да помислим дали да не поемем всеки в своя посока.

Астро съвети09 МАЙ 2019

4 зодии, които обичат лошите момчета

Тези жени са твърде подвластни на фантазиите си за страстна и изпепеляваща любов. И в реалността често се парят

Астро съвети30 АПРИЛ 2019

С какво мъжете от различните зодии винаги ни късат нервите

Ако си обичате мъжа, приемете го с неговия "чаровен" недостатък