Пълнолунието в Телец ще обърка всичките ни планове за бъдещето

Утре ще настъпи Пълнолуние, което ще предизвика лавина от емоции

Пригответе се за размирици и разочарования.

Пълнолунието на 12.10 с влияние от зодии Телец и Скорпион ще ни изправи пред множество предизвикателства. Ще настъпи хаос от емоции и заради влиянието на Меркурий много от нас ще се скарат с близките си заради дребни и маловажни неща.

Наред с останалите астрономически събития Нептун ще е в квадратура с Венера, което означава, че в романтичен план ще имаме посетители от миналото – буквално и метафорично. Много от нас ще ги обхване носталгията, а други неочаквано ще се срещнат с бивш партньор.

Това ще допринесе за караниците както с приятелите, така и с половинката. Но когато изчистим недоразуменията и безпредметните спорове всъщност ще успеем да издигнем връзката си с близките на ново ниво и качеството на комуникацията значително ще се подобри.

За сметка на всичко лошо, в кариерен план ще имаме порив от енергия и желание да бъдем по-добри от преди. Ще сме мотивирани да започнем ново хоби или дейност, която да допринесе за личностното ни развитие.

Така, след като влиянието на Пълнолунието отмине към четвъртък, ще имаме основа за по-добро бъдеще, макар и тотално различно от това, което сме си представяли предишната седмица.

Казаното важи за всички зодии, но знаците Телец и Скорпион ще са най-повлияни.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември

Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети09 ДЕКЕМВРИ 2019

3 зодии, за които любовта се превръща в мания

Връзката с тях е опияняващ, но потенциално токсичен коктейл от емоции

Астро съвети04 ДЕКЕМВРИ 2019

4 зодии, които са твърде мекушави и сами съсипват живота си

Ето и в какво се корени тяхната несигурност

Астро съвети29 НОЕМВРИ 2019

Връзката ви също има зодия

Вижте как ще се развиват отношенията ви според датата на срещата ви

Астро съвети14 НОЕМВРИ 2019

Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти