Пълнолуние в Близнаци на 17 декември

Еротичен период за Водолей, проблеми с парите за Телец

Пълнолунието в Близнаци ще повлияе взаимоотношенията ни, вероятно ще породи непредсказуеми обстоятелства.

Настроението ни се влошава. Разделите са възможни сценарии. Неподходящо поведение, лоши новини, трудности при пътуване са реални възможности. Няма да ни е лесно да разпознаем истина и лъжа. Но проблемните ситуации се изясняват и дават път на нови мечти и планове.

Най-силно повлияни ще са Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Те ще се изправят пред трудности и ще бъдат принудени да се справят с обстоятелствата.


Овен


Пълнолунието ще повлияе заетите в сферата на писането – журналисти, писатели, както и тези в сферата на интернет. Ще чуете красиви думи и обещания, които ще повдигнат духа ви, но няма да бъдат лесно реализирани. Внимавайте при пътуванията. Не е подходящо време за решения.

Телец


Пълнолунието ще повлияе финансите ви, което ще предизвика усещане за несигурност. Не правете скъпи поръчки, не харчете пари за пътувания. Опитайте се да не харчите спестяванията си, вместо това обаче покрийте най-належащите си нужди.

Близнаци


Пълнолунието, което ще премине под вашата зодия, може да донесе някои неуспехи, които ще повлияят програмата ви. Обърнете внимание на емоциите си, не се осланяйте толкова на логиката, когато става дума за отношенията ви с другите. Ще усетите напрежение в всякакъв род връзки.


Рак


Стрес и промени в работата ще донесе Пълнолунието за вас. Ще трябва да се справите с емоционалните си нужди, несигурността, а вероятно и с болка от миналото. Иска ви се да се изолирате. Обърнете внимание на здравето си. Почивайте си повече.

Вижте още зодии на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...