Пълен хороскоп за месец януари

Много любов и страст за Телец и Водолей, нови работни проекти за Близнаци и Риби

В първия месец на годината, всички зодии ще са завладяни от емоциите в личния живот.

Те ще изживеят много страстни моменти, но звездите съветват да обърнат внимание и на кариерата, защото сега е моментът за нови начинания. Ето какво да очаква всеки един зодиакален знак!

Овен

Любов: Идеалното време за изграждане на връзката ви в зависимост от вашите очаквания. Венера на 24-ти януари ще направи особено горещи нещата между вас с партньора ви. Ако сте необвързани, ще има възможност за нови запознанства, които ще доведат до бързи резултати. Очаквайте изненади около 9-ти и 13-ти.
Кариера и финанси: Ретроградният Меркурий, който стартира на 5-ти съветва да го карате по-спокойно. Това обаче е благоприятен момент да приключите всички поизоставени задачи.

Телец

Любов: Любовният ви живот ще бъде хармоничен през този месец. Ще успеете да съживите малко връзката си и да излезете от рутината. Отпуснете се и се наслаждавайте, тъй като след това нещата стават сериозни. С помощта на вашите близки, нещата ще си дойдат на мястото в края на месеца.
Кариера и финанси: Сега ще има благоприятни условия за реализирането на нови проекти. Внимавайте обаче с желанието си да доминирате и погледнете на ситуациите реалистично.

Близнаци

Любов: Този месец ще сте поставени пред истинско изпитание на стабилността на връзката ви: или ще продължите напред, или ще се разделите с човека до вас. Ако нямате сериозни проблеми, по-добре не разклащайте отношенията с партньора. Ако сте необвързани, ще има възможности за нова любов. Чувствайте се свободни да последвате инстинктите си.
Кариера и финанси: През този месец трябва да бъдете много дисциплинирани и съсредоточени. Слънцето и Меркурий ще ви помогнат да видите дали вашите действия са на прав път и дали не е време да се отървете от някои ограничения и страхове. Юпитер ще донесе нови идеи, с които ще подобрите кариерата си.

Рак

Любов: Този месец на фокус ще бъде сексуалния ви живот. Ще трябват да се справите с различни проблеми, които ще възникнат. За целта ви е нужна дипломация. Ще доминират емоциите, с които ще се справите единствено с компромис. За целта е необходимо да се отървете от някои притеснения.
Кариера и финанси: Марс ви дава много сила и енергия, за да направите така нужните преизчисления на вашите финанси, да организирате отново живота си и да направи сериозни промени. Опитайте се да се преодолеете пречките, за да решите всичките си проблеми.

Продължава на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 НОЕМВРИ 2019

Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти

Астро съвети12 НОЕМВРИ 2019

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Когато чувствата започнат да изстиват, всеки от 12-те знака показва тъмната си страна

Астро съвети11 НОЕМВРИ 2019

Пълнолунието в Телец ще обърка всичките ни планове за бъдещето

Утре ще настъпи Пълнолуние, което ще предизвика лавина от емоции

Астро съвети07 НОЕМВРИ 2019

Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

Вижте какво ги дразни и какво да избегнете