Новолунието на 7 ноември ще излекува душата ви

Луната в страстния Скорпион събужда крайни емоции, но води до катарзис

Новолунието на 7 ноември маркира изключително емоционално време.

Преживявания, скрити дълбоко в душата ни, ще излязат наяве.

Една от причините е, че Новолунието е в Скорпион – изключително емоционалния, страстен и трансформиращ знак, управляван от Марс и от планетата на подземния свят Плутон.

Скорпионът има една-единствена дълбока цел и тя е да стигне до същината на нещата. Той не търпи неистини, както и нищо половинчато. Това е знак, който ни тласка да се гмурнем възможно най-дълбоко в емоциите и в подсъзнанието си и да се излекуваме. Пътят към пречистването и обновяването почти винаги е болезнен, но това не може да разколебае Скорпиона по пътя към крайната цел. Той се стреми с цялата си безстрашност единствено и само към абсолютната истина.

Под влиянието на Скорпиона е невъзможно да излъжеш самия себе си.

Новолунието на 7 ноември ще провокира дълбоки, страстни емоции

В самия ден на Новолунието е възможно да не се чувстваме добре, да сме неспокойни, разкъсвани от вътрешна драма.

Тези усещания завършват цикъла, който започна с Пълнолунието в Скорпион през април 2018-а. Тогава най-вероятно във вас е било посято семенцето на нещо, което постепенно е ескалирало в голям вътрешен конфликт. Утре тези емоции ще достигнат своя пик и по всяка вероятност ще ви причинят болка, но не бягайте от нея – накрая тя ще се окаже вашето лекарство.

Ако в живота ви има процеси, които ви правят неспокойни, мъчат ви крайни емоции, имате неразрешени конфликти вътре в себе си или с партньора ви, има минали събития, които не можете да осмислите и приемете, неща, за които не успявате да дадете прошка – отворете душата си за изцеление на 7 ноември. Останете колкото може повече насаме със себе си. Ако досега никога не сте опитвали, то вземете лист хартия и изпишете всичко, което ви измъчва. Не се замисляйте, а просто оставете емоциите да излязат от вас в думи и ще осъзнаете неща за себе си, за които не сте си давали сметка преди.

Успокоението ще започне да идва в дните след Новолунието, като ефектът ще продължи в следващите три месеца.

Най-важният съвет към всички през този период е: не бягайте от себе си. Осигурете си време насаме, дайте воля на най-дълбоките и болезнени емоции и страхове. Това е първата, най-голяма и важна крачка към излекуването на душата ви.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети13 НОЕМВРИ 2018

Дълбоко пазената тайна на всяка зодия

Те не са само това, което личи на пръв поглед

Астро съвети31 ОКТОМВРИ 2018

Вашата дреха за есента според зодията ви

Забравете за тенденциите и оставете звездите да диктуват модните правила

Астро съвети30 ОКТОМВРИ 2018

Най-горещата черта на всяка зодия

Всеки знак има своето оръжие за съблазняване. Какво е то?

Астро съвети29 ОКТОМВРИ 2018

Непобедимите комбинации в Зодиака

Когато се съберат, тези двойки са комбина за цял живот