Новолуние във Водолей на 4 февруари

Денят е подходящ да бъдем възможно най-истински и да проведем откровен разговор с партньора си

Новолунието на 4 февруари в знака на Водолея събужда съзнанието ни и ни стимулира да бъдем възможно най-истински.

Всяко Новолуние е време на ново начало. Когато това се случва в ексцентричния, освободен, интелектуален знак на Водолея, това събаря стените на собствения ни комформизъм.

Имаме прекрасен шанс да действаме и да се изразяваме автентично. Важен аспект на 4 февруари е и съвпадът на Луната с Меркурий, планетата на общуването. Той ни дава възможност да отворим нова глава в общуването с човека до себе си и ако досега е имало тема, която ви е било некомфортно да подхванете, точно сега е моментът да заговорите честно, открито и точно по този проблем.

Допълнително положително влияние е тригонът към Юпитер, който се характеризира с оптимизъм и с желание за позитивна промяна.

Възползвайте се от енергията на това Новолуние да “отпушите” комуникацията с партньора си. Всички теми, от които сте се страхували, всичко премълчавано, всяко поведение, с което сте се опитвали да угодите, без то да отговаря на най-дълбоките ви потребности, сега могат да излязат на светло.

Не забравяйте, че ключът към това да не се чувстваме самотни, е да бъдем истински. Ако общувате с другите, като им споделяте избирателно само определени аспекти от мислите и преживяванията си, вие оставате затворени в собствения си свят и в действителност поддържате едни повърхностни отношения.

Енергията на това Новолуние на 4 февруари е изцяло положителна, насочена към откриване пред себе си и пред другите. Бъдете честни със себе си за това как се чувствате и го изразете през партньора си, като това може да сложи началото на една прекрасна промяна и задълбочаване на връзката ви.

Прочетете още:

Камъкът на вашата зодия през 2019 г.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Кои зодии ви привличат?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни

Астро съвети07 АВГУСТ 2019

Кои зодии ви привличат най-силно?

Химията помежду ви винаги е силна, независимо дали от това може да излезе стабилна връзка