Новолуние във Водолей на 4 февруари

Денят е подходящ да бъдем възможно най-истински и да проведем откровен разговор с партньора си

Новолунието на 4 февруари в знака на Водолея събужда съзнанието ни и ни стимулира да бъдем възможно най-истински.

Всяко Новолуние е време на ново начало. Когато това се случва в ексцентричния, освободен, интелектуален знак на Водолея, това събаря стените на собствения ни комформизъм.

Имаме прекрасен шанс да действаме и да се изразяваме автентично. Важен аспект на 4 февруари е и съвпадът на Луната с Меркурий, планетата на общуването. Той ни дава възможност да отворим нова глава в общуването с човека до себе си и ако досега е имало тема, която ви е било некомфортно да подхванете, точно сега е моментът да заговорите честно, открито и точно по този проблем.

Допълнително положително влияние е тригонът към Юпитер, който се характеризира с оптимизъм и с желание за позитивна промяна.

Възползвайте се от енергията на това Новолуние да “отпушите” комуникацията с партньора си. Всички теми, от които сте се страхували, всичко премълчавано, всяко поведение, с което сте се опитвали да угодите, без то да отговаря на най-дълбоките ви потребности, сега могат да излязат на светло.

Не забравяйте, че ключът към това да не се чувстваме самотни, е да бъдем истински. Ако общувате с другите, като им споделяте избирателно само определени аспекти от мислите и преживяванията си, вие оставате затворени в собствения си свят и в действителност поддържате едни повърхностни отношения.

Енергията на това Новолуние на 4 февруари е изцяло положителна, насочена към откриване пред себе си и пред другите. Бъдете честни със себе си за това как се чувствате и го изразете през партньора си, като това може да сложи началото на една прекрасна промяна и задълбочаване на връзката ви.

Прочетете още:

Камъкът на вашата зодия през 2019 г.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Кои зодии ви привличат?

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АПРИЛ 2019

Розовата Луна на 19 април носи яснота за връзките и парите

Зодиите Везни, Овен, Рак и Козирог ще усетят най-силно влиянието му

Астро съвети16 АПРИЛ 2019

Кои са най-мразените зодии?

Хората от тези знаци най-често се оказват в ролята на черната овца

Астро съвети12 АПРИЛ 2019

4 зодии, които са опасни манипулатори

Ако имате близки отношения с тях, бъдете нащрек - неизменно ще дойде момент, в който ще се опитат да ви изиграят

Астро съвети08 АПРИЛ 2019

Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.