Новолуние във Водолей на 4 февруари

Денят е подходящ да бъдем възможно най-истински и да проведем откровен разговор с партньора си

Новолунието на 4 февруари в знака на Водолея събужда съзнанието ни и ни стимулира да бъдем възможно най-истински.

Всяко Новолуние е време на ново начало. Когато това се случва в ексцентричния, освободен, интелектуален знак на Водолея, това събаря стените на собствения ни комформизъм.

Имаме прекрасен шанс да действаме и да се изразяваме автентично. Важен аспект на 4 февруари е и съвпадът на Луната с Меркурий, планетата на общуването. Той ни дава възможност да отворим нова глава в общуването с човека до себе си и ако досега е имало тема, която ви е било некомфортно да подхванете, точно сега е моментът да заговорите честно, открито и точно по този проблем.

Допълнително положително влияние е тригонът към Юпитер, който се характеризира с оптимизъм и с желание за позитивна промяна.

Възползвайте се от енергията на това Новолуние да “отпушите” комуникацията с партньора си. Всички теми, от които сте се страхували, всичко премълчавано, всяко поведение, с което сте се опитвали да угодите, без то да отговаря на най-дълбоките ви потребности, сега могат да излязат на светло.

Не забравяйте, че ключът към това да не се чувстваме самотни, е да бъдем истински. Ако общувате с другите, като им споделяте избирателно само определени аспекти от мислите и преживяванията си, вие оставате затворени в собствения си свят и в действителност поддържате едни повърхностни отношения.

Енергията на това Новолуние на 4 февруари е изцяло положителна, насочена към откриване пред себе си и пред другите. Бъдете честни със себе си за това как се чувствате и го изразете през партньора си, като това може да сложи началото на една прекрасна промяна и задълбочаване на връзката ви.

Прочетете още:

Камъкът на вашата зодия през 2019 г.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Кои зодии ви привличат?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...