Месечният хороскоп за август

Какво носи горещият месец за всички знаци?

Месечният хороскоп за август

Пълният хороскоп за месец август е тук! Очаквайте горещи страсти, много вдъхновение и заслужен релакс, но какво вещаят звездите за отделните знаци?

Овен
Връзки и секс: Този месец работите прекалено здраво и това може да създаде напрежение в отношенията ви със семейството и приятелите. Въпреки това сте прекалено упорити и нямате търпение да слушате чуждото мнение. Борете се за постигането на целите си, тъй като вие знаете с каква цена се постигат те. Не вярвайте, че трябва да се промените, заради чуждото одобрение.

Работа и пари: Марс ви прави креативни и това е добре за бъдещите ви планове и собственото ви развитие. Под влиянието на Меркурий поставяте под въпрос практическата част на целите, което ви помага да промените стратегията си и да станете по-добри.

Здраве: Опитайте се да запазите вътрешния си мир и не се поддавайте на стрес. Отидете на почивка, ако можете.

Телец

Връзки и секс: Радвайте се на компанията на хората, които ви карат да мечтаете и ви провокират да извадите на показ детето в себе си. Очакват ви промени в отношенията с някои близки хора. За да се чувствате добре в кожата си е нужно да превъзмогнете травмата от стара връзка, която продължава да ви тормози.

Работа и пари: В първата седмица на месеца се чувствате изпълнени с енергия, благодарение на Марс. Оказвате се обградени от много интересни предложения, но преценете внимателно към какво ще насочите вниманието си.

Здраве: Не вярвайте на илюзорни обещания на съдружници и колеги, за да се предпазите от разочарование и стрес. 

Връзки и секс: Този месец сте много уверени в себе си и вземате добри решения относно собственото си развитие. Ако сте сами, сега ви се отдава възможност за начало на ползотворни интимни отношения. Отидете на почивка с приятели и се забавлявайте максимално, за да извлечете най-доброто от горещия летен месец. Близките ви хора ще ви помогнат да разберете повече за себе си, стига да ги допуснете.

Работа и пари: Ако в момента не сте достатъчно сигурни финансово, не вземайте важни решения за промени у дома. Юпитер ви помага да развихрите въображението си, а Венера – да намерите добри партньори на работното място.

Здраве: Обърнете повече внимание на хобитата си, за да успеете да се разтоварите пълноценно след напрегнатите работни дни.

Рак

Връзки и секс: Този месец чувствате, че трябва да сте на разположение за хората, които обичате, тъй като този път те имат нужда от вашата подкрепа. Чувствате по-малко напрежение и това ви позволява да се насладите на живота и всичко, което той ви предлага. Нямате проблеми с близките си хора и любимия, радвате се на безоблачни отношения през целия месец.

Работа и пари: След 24-ти ще настъпят промени във финансовото ви състояние. Имате нужда да се посветите на текущите задачи, за да успеете в бъдещите планове. Не поемайте допълнителна работа, с която не можете да се справите, тъй като нямате неизчерпаеми запаси на енергия.

Здраве: През този месец пътувайте възможно най-много, за да прочистите ума си и да отпочинете добре.

Продължава на стр. ii 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Вашата дреха за есента според зодията ви
Астро съвети30 АВГУСТ 2020

Вашата дреха за есента според зодията ви

Забравете за тенденциите и оставете звездите да диктуват модните правила

Как да поддържаме форма според зодията си
Астро съвети09 АВГУСТ 2020

Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.

Ще наблюдаваме Лунен феномен за първи път от 1981
Астро съвети02 АВГУСТ 2020

Пазете се от конфликти по време на пълнолунието във Водолей

Най-красивото пълнолуние в годината може да бъде и най-хаотичното

Секс съвети според зодията
Астро съвети29 ЮЛИ 2020

Секс съвети според зодията

Какво ви е нужно, за да откриете истинското удоволствие от секса