Месечен любовен хороскоп за юли

Овен навлиза в едногодишна фаза на гореща еротика

Месечен любовен хороскоп за юли

Звездите вещаят вълнуващ юли, особено що се отнася до секс, интимност и връзки. 

Слънцето, Меркурий и Венера преминават през квадрата на Уран и Плутон, карайки ни да се замислим за отношенията си и това дали самите ние сме удовлетворени от тях.  
Месецът няма да е разочароващ, но вижте какво вещаят звездите за всички зодии!
Овен
След 16-ти се намирате в съвсем нова ситуация, която изисква нова стратегия. Това е игра на флиртове, която действа по собствените си правила. Предстои ви една цяла година, в която звездите ще ви подкрепят в любовно отношение. Обаче има уловка! И това е вашето его. Начинът, по който да накарате вселената да работи във ваша полза, е да подбирате към кой точно индивид от мъжки пол се втурвате, за да не се окаже, че сте се събудили на напълно непознато място в апартамент, в който в нормални обстоятелства дори не бихте влезли. 
Телец
Този месец се чувствате под натиск и трудно изразявате какво точно ви притеснява, дори да става дума за интимни отношения. Комуникацията е ключове и може би е време да се замислите дали не трябва да изгладите и други предишни пререкания, които сте имали с половинката си. Връзките невинаги са лесни, затова трябва да бъдете съгласни и на компромиси, стига те да са и от двете страни. Не е нужно да си губите времето с някой, който не го оценява и не трябва да забравяте този факт. Не се страхувайте от това, че ще останете сами ако разкриете какво точно ви тревожи. 
Близнаци
Юли носи малко трудности в любовно отношение на почти всички знаци, което автоматично значи, че не подминава и вас. Не бъдете с прекалено големи очаквания от новите тръпки, за да не останете разочаровани след кратко време. Ако не сте задоволени в любовта в момента, фокусирайте се да намерите това, което ви привлича, дори това да значи край на дълга връзка. Помнете, че пътят към щастието невинаги е лесен. Въпреки това се старайте да подхождате с положителна нагласа и не се отказвайте да търсите нови тръпки. 
Рак 
Този месец няма да бъде обикновен за вас, не само защото имате рожден ден. Сега не е времето да криете чувствата си, да се правите, че нищо не се е случило и че не знаете какво точно искате. Освен това не е и време да внимавате в сексуално отношение, защото няма по-добър афродизиак от собствените ни нужди. В момента искате да имате връзка, в която да получавате сигурност, интимност и честност, където ще сте свободни да загърбите всичките си задръжки.  
Още зодии на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Най-лошите навици на всяка зодия
Астро съвети03 МАЙ 2020

Най-лошите навици на всяка зодия

Плюс съвети как можем да ги превъзмогнем

Каква зодия сте според японския хороскоп?
Астро съвети29 АПРИЛ 2020

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Тук обаче зодиите са само 11

Много шум убива любовта
Астро съвети23 АПРИЛ 2020

Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

Давайте им почивка, за да се запазят чувствата им

Съвети за връзките от бракоразводни адвокати
Астро съвети15 АПРИЛ 2020

Двойният секстил към Меркурий на 17 април носи чудеса в общуването ни с другите

Използвайте този изключително благоприятен период, за да проведете важни лични разговори