Месечен любовен хороскоп за юли

Овен навлиза в едногодишна фаза на гореща еротика

Звездите вещаят вълнуващ юли, особено що се отнася до секс, интимност и връзки. 

Слънцето, Меркурий и Венера преминават през квадрата на Уран и Плутон, карайки ни да се замислим за отношенията си и това дали самите ние сме удовлетворени от тях.  
Месецът няма да е разочароващ, но вижте какво вещаят звездите за всички зодии!
Овен
След 16-ти се намирате в съвсем нова ситуация, която изисква нова стратегия. Това е игра на флиртове, която действа по собствените си правила. Предстои ви една цяла година, в която звездите ще ви подкрепят в любовно отношение. Обаче има уловка! И това е вашето его. Начинът, по който да накарате вселената да работи във ваша полза, е да подбирате към кой точно индивид от мъжки пол се втурвате, за да не се окаже, че сте се събудили на напълно непознато място в апартамент, в който в нормални обстоятелства дори не бихте влезли. 
Телец
Този месец се чувствате под натиск и трудно изразявате какво точно ви притеснява, дори да става дума за интимни отношения. Комуникацията е ключове и може би е време да се замислите дали не трябва да изгладите и други предишни пререкания, които сте имали с половинката си. Връзките невинаги са лесни, затова трябва да бъдете съгласни и на компромиси, стига те да са и от двете страни. Не е нужно да си губите времето с някой, който не го оценява и не трябва да забравяте този факт. Не се страхувайте от това, че ще останете сами ако разкриете какво точно ви тревожи. 
Близнаци
Юли носи малко трудности в любовно отношение на почти всички знаци, което автоматично значи, че не подминава и вас. Не бъдете с прекалено големи очаквания от новите тръпки, за да не останете разочаровани след кратко време. Ако не сте задоволени в любовта в момента, фокусирайте се да намерите това, което ви привлича, дори това да значи край на дълга връзка. Помнете, че пътят към щастието невинаги е лесен. Въпреки това се старайте да подхождате с положителна нагласа и не се отказвайте да търсите нови тръпки. 
Рак 
Този месец няма да бъде обикновен за вас, не само защото имате рожден ден. Сега не е времето да криете чувствата си, да се правите, че нищо не се е случило и че не знаете какво точно искате. Освен това не е и време да внимавате в сексуално отношение, защото няма по-добър афродизиак от собствените ни нужди. В момента искате да имате връзка, в която да получавате сигурност, интимност и честност, където ще сте свободни да загърбите всичките си задръжки.  
Още зодии на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети18 ОКТОМВРИ 2019

Как се разбират зодиите в секса

Открий перфектното кратко, но страхотно точно описание на сексуалния темперамент на всички 12 знака

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна