Месечен любовен хороскоп за август

Умопомрачаващ секс за Риби, романтика за Овен

Горещ любовен хороскоп за месец август! Какво да очакват представителите на всяка зодия?

Овен

Вниманието ви е ангажирано от романтичните и страстни изживявания, които Юпитер във вашия пети дом ще провокира. 18-ти е денят за среща, на която ще се насладите, без значение дали сте обвързани или не. Еротичната ви енергия е толкова силна, че през този месец сексуалният ви живот зарежда дори креативността ви. Управляващата планета Марс ви води към някои палави занимания. Важно е обаче да осъзнаете как работи тази ваша енергия. Ако действате прекалено необуздано, може да се превърнете в жертва на всяка ситуация. Възползвайте се от Пълнолунието на 10-ти, за да изчистите някои недоразумения с приятели. Новолунието на 25-ти ви дава възможност да предприемете стъпки в работата си, които ще доведат до завидни резултати.

Телец

Създавате си твърде много правила и зад гърба си виждате толкова много загубена любов. Но дали наистина е така? Този месец може да влезете в опустошителни двубои, но това е само за ваше добро – ще спечелите и ще си научите урока. Действайте с много любов, състрадание и добре обмислени ходове и ще успеете да впрегнете енергията си, за да се освободите от оковите в интимния си живот. Пълнолунието на 10-ти не е благоприятно за вас и се появява във вашия десети дом, който засяга всичко публично. Ще ви е трудно да скриете драмата във връзката си, така че не опитвайте. Идете при терапевт, в секс шоп или където решите, но се стегнете и решете проблемите си. Новолунието на 25-ти ще ви провокира да започнете нова интимна връзка. Важно е обаче да се задържите вкъщи и да положите стабилни основи на дома си – създайте си убежище, където ще може да изживеете най-съкровените си фантазии.

Близнаци

Сексуалността ви е центърът на живота ви през август. Еротиката ви завладява – пишете, говорите, четете еротични приказки. Ако сте способни да приемете и разкриете съкровените си фантазии, онова дълбоко свое “аз”, което може да бъде мръснишко, диво, сексуално и в същото време ранимо, този месец ви предлага добра възможност – ще изживеете моменти на блаженство. Кулминацията на този заряд идва на 18-ти и ще донесе удоволствие на всички, които са участвали. Очертава се здравословен или професионален проблем, който може да попречи на способността ви да играете провокативно, но планетите ще ви помогнат да се справите. Пълнолунието обещава много пътувания и загадъчни тъмнокоси непознати. Изследвайте, развивайте и разширявайте собствената си реалност. Новолунието е във вашия пети дом, този на сърцето и дома, така че си свийте уютно любовно гнездо.

Рак

Основна необходимост за вас този месец е да работите върху самочувствието си. Приемете го за билет за интимния ви живот. Обърнете повече внимание на правилата, които трябва да определите за себе си и интимния си партньор – какво е добро за вас, какво е добро за него, какво е добро и за двама ви? Това е изключително важно, но е почти невъзможно, ако не навлезете в тези разговори със солидното усещане за собствената си стойност. Пълнолунието засяга осмия дом на споделянето, и ако не бъдете откровени за чувствата, които влагате във връзката, ще изгубите контрол. Новолунието на 25-ти се появява в третия ви дом, този на комуникацията. Това е идеална възможност да се изясните и да споделите абсолютно откровено какво мислите и чувствате. Ако го направите, пред вас ще се открият нови пътища, по които да поемете заедно с партньора си.

Продължава на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети22 ФЕВРУАРИ 2020

4 зодии ще извадят най-голям късмет по време на Юпитер в Козирог

За тях енергията и оптимизма на Юпитер и методичността на Козирога ще донесат страхотен шанс за успех

Астро съвети14 ФЕВРУАРИ 2020

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Сиво за дамите Овен, червено за Дева, черно за Раците

Астро съвети13 ФЕВРУАРИ 2020

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Изкушете Рака с топла храна, пуснете Водолея да поскита на воля

Астро съвети03 ФЕВРУАРИ 2020

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Сърцето ви ще заздравее по-бързо с тези 12 цитата