Месечен хороскоп за декември

Ето какво ни очаква в навечерието на 2016!

Какво могат да очакват различните знаци в последния месец от годината? Научете какво вещаят звездите за връзките, работата и успеха, малко преди да сме изпратили 2015!

Овен
Връзки и секс: Личният ви живот ще върви по вода в последния месец от годината, но само ако се примирите с някои малки промени и не изисквате прекалено много от партньора си. Марс във Везни може да създаде някои неочаквани, но много сериозни проблеми, затова странете от конфликти. Ако нямате връзка, парти сезонът е благоприятно време за флиртове и нови запознанства. 
Работа и пари: Имате иновативни идеи и искате да се захванете с много неща, но нямате достатъчно време да съберете ума си и да си изготвите план. Дойде времето, в което трябва да погледнете на себе си като лидер. Не се съревновавайте с колегите си, за да не си навлечете негативи. Финансовото ви състояние е напът да се подобри.
 
Здраве: Упражненията са ключови в борбата със стреса, не ги пренебрегвайте. 
Телец
Връзки и секс: Търсите нещо ново и вълнуващо, а ежедневието ви напоследък не ви предлага нищо подобно. Ако имате връзка, началото на месеца ще бъде изпитание за отношенията ви, но след първите десет дни хармонията отново ще надделее. Ако сте сами, сега е момента да очаквате неочакваното и да се доверите на приятелите си, когато ви канят на събирания с нови и непознати хора. 
 
Работа и пари: Очакват ви известни промени в кариерата. Ако ви се отворят благоприятни възможности за израстване в йерархията, не махвайте на тях с лека ръка, само защото се съмнявате в собствените си възможности. Старайте се да бъдете организирани, защото този месец ви очаква много работа и стрес. Оставете сериозните решения за началото на 2016. 
Здраве: Възможно е да попаднете в леки инциденти около 11-ти, дължащи се на собствената ви разсеяност.
 
Близнаци
Връзки и секс: Ако вече гледате на връзката си по различен начин, не се колебайте да промените нещата, които не ви харесват. Новолунието на 11-ти ви кара да направите равносметка на личния си живот, търсейки на първо място честност от страна на любимите ви хора. Не правете прибързани решения, провокирани от други фактори. Говорете открито с партньора си за проблемите. Ако сте сами, пренебрегнати приятелства от миналото неочаквано ще се превърнат в нещо повече.
Работа и пари: Този месец разчитайте основно на добре организираната работа в екип. Гледайте да не се замесвате в конфликти на работното място, особено ако са намесени хора с много власт. Около Пълнолунието на 25-ти обърнете внимание на финансовото си състояние. 
Здраве: Почивката е жизненоважна за този период от годината.
 
Рак
Връзки и секс: Вашият дом е вашата крепост, а партньорът ви е готов за дискусиите, касаещи бъдещето на връзката ви. Макар атмосферата да е спокойна и ведра, емоциите ви правят доста напрегнати и избухливи. Тревожността ви е безпочвена, тъй като семейството и приятелите ви подкрепят и са до вас във всяка важна стъпка, а промените, които ви очакват през новата година, не за изключение. 
Работа и пари: Най-вероятно ще ви се наложи да поемете нови задължение на работа, а това ще изисква много от енергията и вниманието ви. Пригответе се за промени, които ще преминат много плавно, въпреки вашите притеснения и желание да контролирате ситуацията. 
Здраве: Имате нужда от релакс, тъй като нервите ви са опънати, затова се възползвате от всяка оферта за релакс, която ви се отдаде.

Продължава на стр. II 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...