Квадратът Сатурн/ Юпитер ще е фатален за връзките

Дали онова, което сме градили, е достатъчно стабилно? Моментът на истината настъпва на 14 март

Дали действително сте във връзка с правилния човек? Достатъчно усилия ли полага всеки от вас, за да градите стабилни и честни отношения?

На 14 март никой няма да може да избяга от тези въпроси.

Квадратурата, която Юпитер сключва със Сатурн на тази дата, е с кармично значение.

Аспектът ни изправя лице в лице със суровата истина за това върху какъв фундамент сме построили връзката си. Въпроси като това дали с партньора ни споделяме едни и същи основни ценности, отдадени ли сме истински един на друг и как виждаме общото си бъдеще ще излязат на светло. Но основният въпрос ще бъде: доколко близостта ни се крепи на илюзии?

Жените от всяка зодия в по едно красиво изречение

Като планета на късмета и експанзията, Юпитер се свързва също така и с големите промени. Сатурн е планетата на кармата, но и на прагматизма и отговорността. Аспектът, който образуват, ще ни тласка към  трезва оценка на отношенията ни и към съответните действия.

Тук е редно да споменем, че макар да е един от “злосторниците” сред небесните тела и да е смятан за планета с тежко влияние, Сатурн не е толкова лош.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Той сам по себе си не причинява на връзките злина. Напротив, тласка ни към обективност, разпръсква мъглата на самозаблудите и е най-добрият ни учител в това да гледаме реалността с хирургическа прецизност и яснота.

Затова и тези двойки, които имат здрава, любяща връзка, основана на общи вярвания и цели, ще усетят влиянието на транзита като положително.

Квадратът на Юпитер със Сатурн ни напомня един важен урок. Този, че един от най-големите проблеми в любивните отношения е загубата на представа за реалността.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Когато толкова много искаме нещо да ни се случи, че не можем да преценим трезво дали наистина ни е писано точно това, точно с този човек.

На 14 март идва “тежката присъда”. Вслушайте се в урока, който Сатурн идва да ви даде! Истината може да не е най-приятната, но ще бъде шансът ви да продължите напред в правилната посока.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети21 МАРТ 2018

Астрологичната Нова година започва на 21 март

Слънцето навлиза в знака на Овена

Астро съвети19 МАРТ 2018

Ретроградният Меркурий ще пощади само една зодия

Хората от този знак ще получат шанс за изява след 23 март

Астро съвети08 МАРТ 2018

Тези 4 зодии притежават най-голяма сила

Воля, увереност и издръжливост ги правят непобедими в преследването на целите им

Астро съвети06 МАРТ 2018

Това е зодията, която винаги ви къса нервите!

Ето защо не можем да понасяме хората от предходния знак: