Квадратът Сатурн/ Юпитер ще е фатален за връзките

Дали онова, което сме градили, е достатъчно стабилно? Моментът на истината настъпва на 14 март

Дали действително сте във връзка с правилния човек? Достатъчно усилия ли полага всеки от вас, за да градите стабилни и честни отношения?

На 14 март никой няма да може да избяга от тези въпроси.

Квадратурата, която Юпитер сключва със Сатурн на тази дата, е с кармично значение.

Аспектът ни изправя лице в лице със суровата истина за това върху какъв фундамент сме построили връзката си. Въпроси като това дали с партньора ни споделяме едни и същи основни ценности, отдадени ли сме истински един на друг и как виждаме общото си бъдеще ще излязат на светло. Но основният въпрос ще бъде: доколко близостта ни се крепи на илюзии?

Жените от всяка зодия в по едно красиво изречение

Като планета на късмета и експанзията, Юпитер се свързва също така и с големите промени. Сатурн е планетата на кармата, но и на прагматизма и отговорността. Аспектът, който образуват, ще ни тласка към  трезва оценка на отношенията ни и към съответните действия.

Тук е редно да споменем, че макар да е един от “злосторниците” сред небесните тела и да е смятан за планета с тежко влияние, Сатурн не е толкова лош.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Той сам по себе си не причинява на връзките злина. Напротив, тласка ни към обективност, разпръсква мъглата на самозаблудите и е най-добрият ни учител в това да гледаме реалността с хирургическа прецизност и яснота.

Затова и тези двойки, които имат здрава, любяща връзка, основана на общи вярвания и цели, ще усетят влиянието на транзита като положително.

Квадратът на Юпитер със Сатурн ни напомня един важен урок. Този, че един от най-големите проблеми в любивните отношения е загубата на представа за реалността.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Когато толкова много искаме нещо да ни се случи, че не можем да преценим трезво дали наистина ни е писано точно това, точно с този човек.

На 14 март идва “тежката присъда”. Вслушайте се в урока, който Сатурн идва да ви даде! Истината може да не е най-приятната, но ще бъде шансът ви да продължите напред в правилната посока.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети21 ЮНИ 2018

Сайт за запознанства разкри кои зодии изневеряват най-много

Мъжете от един земен знак се оказват най-големите измамници

Астро съвети15 ЮНИ 2018

Малко хора знаят това за зодиите

Клишетата за отделните знаци водят до широко разпространени заблуди

Астро съвети11 ЮНИ 2018

Зодиите и новолунието в Близнаци на 13 юни

Ще усетим положителен стимул за промяна

Астро съвети29 МАЙ 2018

Пълнолунието на 29 май носи емоционално изцеление

4 зодии ще усетят влиянието й най-силно