Кои зодии изневеряват най-много?

Овните и Рибите лесно кръшкат, Телеца и Рака – верни до гроб

Кои зодии изневеряват най-много?

Скорпион

Скорпионите се радват на вниманието на околните и винаги са готови за нови подвизи. Те често се измъкват с оправданието, че не могат да им устоят. Представителите на тази зодия са майстори на ухажването и любовните игри и са перфектните свалячи.

Стрелец

Стрелците са верни партньори, но само ако имат чувства към вас. Ако обаче нещата вкъщи са поизстинали, не се учудвайте, ако разберете, че ви кръшка. Стрелците са склонни към разюздан секс и изневярата не им е чужда. В същото време, ако обичат половинката си, но тя ги е наранила, те са склонни да простят.

Козирог

Козирозите често будят възхищение у околните заради положението, което заемат. Те също са склонни да мамят половинките си, като доста умело се възползват от възхищението, което предизвикват. Ако им изневерят, ще предпочетат да потушат конфликта – парите и кариерата са по-важни.

Водолей

Водолеите кръшкат от любопитство. Те дори биха се отдали на човек, който не ги привлича сексуално. Затова и накрая се оказват разочаровани и с наведена глава си се връщат при половинката си. Която всъщност никога не са преставали да обичат.

Риби

Рибите изневеряват твърде лесно. Основната причина е влюбчивата им натура и въображението им. Като видят красив представител на другия пол, вече сте ги загубили. Ако половинката ви е от тази зодия и напоследък се грижи повече от всякога за себе си, бъдете сигурни, че ви кръшка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Жените трябва да спят един час повече от мъжете
Prodavalnik15 ЯНУАРИ 2020

Жените трябва да спят един час повече от мъжете

И още интересни факти за съня

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!
Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим
Beauty04 ЮЛИ 2019

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим

Разчупете рутината в края на сезона!

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето
Prodavalnik04 ЮЛИ 2019

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето

И още ползи от тази вълшебна напитка за здравето