Какъв е шефът ви според неговата зодия

Властен или приятелски настроен, ето как да се справите с него

След като разбрахме кои са характерните черти на жената шеф според зодията ѝ, да хвърлим едно око и как звездите са предопределили какви началници са господата.

Овен

Ако си мечтаете за тиха, спокойна работа, може да я забравите с Овен за шеф. Динамични и вечно превъзбудени, те действат на принципа “иди и го вземи” за всичко, което искат.

Той обича предизвикателствата и всичко ново. Изобщо не се притеснява, че трябва да работи за 10 проекта едновременно. Заема се с ентусиазъм и очаква същото от вас. И не разбира, че не всеки може да следва отчайващото му темпо.

Ако работите бързо, ще ви даде голяма свобода на действие. Внимавайте за избухванията му: ако не получава това, което иска, става нетърпим. Приливите на гняв са кратки, когато са допуснати грешки, но бързо съумява да мотивира хората си отново.

Телец

Трудно ще ви е да разберете какво мисли. Той не си пада по разговорите и се доверява много трудно на хората. Но вие спокойно може да се доверите на него – честен и открит е.

Ако имате хиляди идеи, ще ви се наложи да чакате търпеливо – той е бавен, много бавен в решенията и избора на посока. Той ще го обмисля много, но веднъж даде ли ви зелена светлина, ще ви подкрепя по всеки възможен начин.
Работи много, но никога не се оплаква. Издръжлив е, но не обича нововъведенията. Промените го плашат.

Близнаци

Интелигентен, говори гладко и някак флиртаджийски, този тип няма как да остане незабелязан. Той ще ви очарова, но може и да ви подразни, защото около него се носи горещ полъх, който му помага да обърне всяка ситуация в своя полза. Ще ви накара да работите здраво и накрая ще си припише заслугите. А дали ще получите поне благодарност? Не разчитайте.

Неговата обезкуражаваща усмивка и чувството му за хумор бързо ще ви накарат да забравите тези “недоразумения”. Като шеф е гъвкав откъм подробности – не се притеснявайте, няма да си гледа часовника.

Работейки с него, ще се радвате на доста свобода, но за да ви забележи ще трябва да проявите завидни иновативност, активност и креативност.

Рак

Той е деликатен и внимателен, обича служителите му да се чувстват комфортно. Ако имате проблем, може да говорите с него спокойно – ще намери решение за вас.

Въпреки че винаги ще ви разбере, той си има сериозен недостатък и това е капризната му природа. Достатъчен е само един спор с жена му или пък проблем с майка му и изведнъж изпада в сърдито настроение. По-добре изобщо да не говорите с него тогава.

Не обича стреса и ако компанията е в трудно положение, за него самият няма да е леко да се измъкне. Такава ситуация може да го направи агресивен и на всички ще им е трудно да работят снего.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...