Как се влюбват различните зодии

Овенът пламва бързо, Телецът търси истинската любов, а Стрелецът – приключение. Прочети пълно описание за всеки знак, плюс кой с кого си подхожда

Как различните знаци изживяват любовта и кои зодии си подхождат най-много – на тези въпроси ти даваме отговор днес в този подробен любовен профил.

Овен

Като огнен знак, Овенът се влюбва изключително страстно и влиза във връзките с огромен ентусиазъм. Търсят партньор, който ще е също толкова страстен като тях и ще усещат романтиката във връзката толкова силно както в първия ден. Но за съжаление, колкото бързо се влюбват, толкова бързо и разлюбват.

Много сексуални са, обичат да флиртуват и да правят секс на всякакви места. Обичат изненадите и игричките, имат невероятен апетит за авантюри и лесно свалят задръжките.

Трудност във връзките им създава прекаленото желание за контрол и власт.

Овенът изпитва силно привличане към Близнаци и Водолей, а с Лъв шансът да пламне любов е много голям. С още един Овен връзката също е силна и страстна.

Телец

Като земен и постоянен знак, Телецът е по-фокусиран върху чувствата, отколкото върху секса и вярва в истинската любов. Търси топлотата и сигурността във връзките. Той е честен, романтичен, щедър, мил, но и със силно собственическо чувство.

Естет по природа, Телецът обръща доста голямо внимание на външността на партньора си. Обича да прави подаръци и да обгрижва. Не понася изневярата.

Добре е да стои далече от Везни и Близнаци. С Козирог и Дева лесно завързва отношения, но и често се стига до рутина във връзката. Много нежност може да се очаква между Телеца и Рак и Риби. Съдбоносни срещи с Водолей са много вероятни. Най-голямо сексуално привличане има със Скорпион.

Близнаци

За този знак любовта е игра. Големи почитатели са на еротичните фантазии. Обичат да флиртуват и не се славят с верността си. Влекат ги промените и общуването с различни хора. Интересни събеседници са. Бързо се влюбват, но и бързо губят тръпката към обекта си на интерес. Търсят партньор, който да ги стимулира интелектуално и да прави ежедневието им вълнуващо. По отношение на секса, за тях е по-важно изживяването да не е на чисто физическо ниво.

Когато се влюбят, са много романтични. Не понасят ревността и да се чувстват контролирани.

Идеално им пасват Водолеите, както и партньори от същия зодиакален знак. С Рак няма да могат да развихрят въображението си, тъй като този знак е по-консервативен. С Телец и Козирог има вероятност да се почувстват притиснати и контролирани. Рибите са подходяши, защото им създават уникални емоции.

Рак

Ракът е щедър в любовта, страстен и отдаден, чувствителен и нежен, обгрижващ и любвеобилен. Много лесно раними са. Когато се влюбят, логиката отстъпва на заден план. Добър любовник е. Цени близостта и много рядко се случва да се почувства задушаван от връзката.

Но от друга страна, може да накара партньора си да се почувства задушаван, ако е от зодиакален знак, който е по-независим по природа.

Сексът за него е предимно чувственост. Глези гаджето си с комплименти и подаръци. Но е много ревнив и понякога прекалено притеснителен.

Търси сигурност и подкрепа в една връзка и се стряска от по-агресивен подход. По тази причина Овенът и Стрелецът не са подходящи. Нещата се получават добре с Козирог, Телец и Дева, а със Скорпион и Риби ще изживеят силни емоции и е много вероятно да се влюбят.

Виж стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети22 АВГУСТ 2019

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Те избират много внимателно пред кого да разкрият сърцето си, а ето и какви са причините да бъдат толкова предпазливи

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни