Как да декорираме дома си според зодията

Телците обичат романтиката, Везните – неутралните цветове

Овните имат огнен характер и често се чувстват привлечени от цветове като жълто, оранжево и червено, съчетанията помежду им и тези с други, контрастни нюанси. Те са много динамични и спонтанни, често обичат да експериментират в кухнята и да канят куп приятели на вечеря, за да покажат уменията си.

Чувствителните Телци обожават изкуството, романтиката и домашния уют. Тъй като обичат да си стоят вкъщи, превръщат своя дом в истинска крепост, стараейки се да го направят максимално удобен. Ценят музиката и книгите, затова често излагат колекциите си на видимо място.

Социалните и обичащи живота Близнаци обожават шумните компании. Техните домове често разполагат с огромни пространства, широки дивани и големи маси, където да могат да съберат всичките си приятели на по чаша вино, вечеря или филм. Стилът им е изчистен и модерен, но винаги поставят акцент под формата на аксесоар, цвят или картина.

Раците са много сантиментални и обожават всяко нещо в дома им да разказва някаква история. Именно заради това пазаруват по нещо от всяко място, което посещават. Колекционират спомени и стените им са отрупани със снимки, подредени по артистичен начин.

Лъвовете са душата на компанията, но и семейството също играе важна роля в живота им. Винаги са готови да посрещнат у дома гости и роднини. Прекарват най-много време в кухнята и трапезарията, и отделят най-голямо внимание на тяхното обзавеждане, избора на маси, столове и прибори.

Девите са много организирани и обичат всичко да е семпло. Винаги се стремят всичко да е разпределено по тип и подредено в шкафове, лавици и рафтове. Декорът им е отражение на практичната им натура, но в него винаги присъства интересен детайл под формата на неочакван принт, котранстен цвят и т.н.

Везните обожават качествените стоки и няма да се замислят, ако се наложи да инвестират повече пари в нещо, което ще ползват дълго. Хармоничният им характер диктува стремежа им личното им пространство да е добре балансирано и елегантно подредено. Обичат неутралните цветове и естествената светлина.

Скорпионите са мистериозни създания и обичат домовете им да отразяват тази тяхна черта. Често се стремят да подбират луксозни материи и мебели с метални детайли, експериментират със съчетанията и различните стилове. Гледат на дома си като на убежище от света и се стремят да оставят личен отпечатък в него.

Авантюристичната страна на Стрелците и тяхната любов към пътуванията намира отражение в домовете им. Смесват стилове, характерни за различните държави и поставят на видно място любимите си сувенири. Еклектиката ги привлича, но комфортът остава на първо място.

Козирозите са много земни и не харесват прекаления кич. Затова се стремят към минималистичен интериор и земни тонове, които ги карат да се чувстват комфортно. Обичат декорират дома си с изкуство, свързано с най-големите им страсти.

Водолеите имат афинитет към технологичните играчки, които правят живота им по-лесен. В повечето случаи избират монохромни съчетания, мебели и декор, които запазват естествената светлина в стаите. Не обичат претъпканите пространства и затова не прекаляват с елементите вкъщи.

Рибите по душа са бохеми, а това се отразява на вкуса им към обзавеждането. Обичат еклектиката и често избират етно елементи, които поставят на почетно място в дневната и спалнята. Обожават огромните свещи, ароматни пръчки и френските прозорци, които ги карат да се чувстват по-близо до природата.

Знаете ли, че в зависимост от качествата на характера ви, определяни от зодиакалният знак, под който сте родени, можете да подберете интериора в дома си? 

Така например има зодии, които ценят домашния уют повече от други, стремейки се да превърнат къщата си в личното местенце, в което могат да се скрият от целия свят. Други пък са по-социални и душата на компанията, а те избират широките пространства и удобните мебели, подходящи за големи компании и приятни разговори.

Ето как трябва да обзаведете дома си, в зависимост от зодията ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Вашата дреха за есента според зодията ви
Астро съвети30 АВГУСТ 2020

Вашата дреха за есента според зодията ви

Забравете за тенденциите и оставете звездите да диктуват модните правила

Как да поддържаме форма според зодията си
Астро съвети09 АВГУСТ 2020

Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.

Ще наблюдаваме Лунен феномен за първи път от 1981
Астро съвети02 АВГУСТ 2020

Пазете се от конфликти по време на пълнолунието във Водолей

Най-красивото пълнолуние в годината може да бъде и най-хаотичното

Секс съвети според зодията
Астро съвети29 ЮЛИ 2020

Секс съвети според зодията

Какво ви е нужно, за да откриете истинското удоволствие от секса