Хороскоп за месец септември

Звездите вещаят: започнете диета и се отдайте на флиртове

Хороскоп за месец септември

Новолунието този месец е на 5 септември, а пълнолунието – на 19-ти. Звездите този месец вещаят, че времето е подходящо да започнете хранителен режим и ви носят куп нови запознанства.

Вижте какво още ви очаква през месец септември:

Овен

Любов: Преминаването на Меркурий във Везни на 9-ти и на Венера в Скорпион на 11-ти септември ще предизвика да си зададете куп въпроси за отношенията си с околните и е наложително да направите промени в емоционалния си живот. Ако сте сами, ви предстоят интересни запознанства. Ако имате връзка – опитайте се да коригирате грешките в комуникацията с партньора.

Пари: Новолунието ви кара да насочите поглед към кариерата си и ви призовава да вземете определени решения в професионален аспект. Незабавно подредете финансовите си и бизнес дела. Навлизането на Венера в Скорпион ще донесе внезапни промени в сътрудничествата ви и ще ви изникнат извънредни разходи.

Здраве: Започнете диета, за да се отървете от излишните килца, натрупани по време на ваканцията и не забравяйте ежедневните упражнения.

Телец

Любов: Новолунието осигурява куп приятни събития в личния ви живот. С влизането на Венера в Скорпион на 11 септември ще се наложи да вземете определени решения за бъдещето си. Ако имате сериозна връзка, сега ви е времето за сватба или годеж. Ако пък сте сами – смело се отдайте на флиртове.

Пари: Сега периодът е благоприятен да преминете от разговори към действие и ще сте настроени динамично, с което бързо ще организирате професионалните си проекти. Бъдете особено внимателни до 28 септември – не бързайте да се вземате решения за бъдещи партньорства и избягвайте конфликтите.

Здраве: Внимавайте с напрежението и динамиката в дните около пълнолунието.

Близнаци

Любов: През септември се отдайте на семейството и прекарвайте повече време с него. Ако нямате връзка, новолунието на 5 септември ще ви направи неотразими и това ще доведе до нови запознанства.

Пари: Новолунието инициира промяна. Бъдете по-решителни, за да заявите своите цели. Възможно е увеличаване на професионалните ви задължения. Бъдете внимателни с новите си партньорства. Пазете се на Пълнолунието на 19-ти – покажете най-доброто от себе си пред колегите и бъдете особено внимателни в управлението на вашите финанси.

Здраве: Минете на подходяща диета и си направете общия годишен преглед.

Рак

Любов: Може през септември да започва есента, но вашия емоционален живот ще напомня на лятото. Любов, страст и похот обещава навлизането на Венера в Скорпион на 11-ти, което ще повиши в пъти чара ви и ще ви помогне от раз да завладеете обекта на желанията си. Сега е времето да изживеете силни емоции с партньора си.

Пари: Септември ще бъде доста сложен месец за финансите и кариерата ви като цяло, тъй като присъствието на Марс в Лъв може да предизвика финансови нередности. Новолунието носи изкусителни сътрудничества, докато Пълнолунието ще намеси чувствата в кариерата ви.

Здраве: Бъдете внимателни на 19 септември.

Прочетете останалата част на признаци на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Жените трябва да спят един час повече от мъжете
Prodavalnik15 ЯНУАРИ 2020

Жените трябва да спят един час повече от мъжете

И още интересни факти за съня

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!
Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим
Beauty04 ЮЛИ 2019

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим

Разчупете рутината в края на сезона!

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето
Prodavalnik04 ЮЛИ 2019

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето

И още ползи от тази вълшебна напитка за здравето