Годишният хороскоп за 2014

Лятото ще е щастливо за повечето зодии, в края на годината струи сексапил

Без драматични събития, с много щастливи промени, любов през лятото и сексапилно излъчване за почти всички зодии в последните три месеца на годината – това обещават звездите за 2014! И ние си пожелаваме да е така!

Овен

Нуждата ви от свобода и независимост ще расте през новата година. Промяна и иновации са ключовите думи. Избягайте от миналото, което ви безпокои, и ще видите живота различно. Наблюдавайте чувствата си в дълбочина. Връзките ви ще претърпят промени, идеите ви ще се освежат. Ще се научите да не разчитате на другите, ще защитавате интересите си, особено ако сте обвързани финансово.

Ако сте си поставили цели, ще сте способни да поемете в нова посока, особено ако сте родени през последните десет дни на периода. Семейството и дома ангажират вниманието ви. Време е да създадете семейство, да направите промени по къщата, да се преместите или да купите имот.

През лятото увереността и магнетизмът ви ще израснат. Ще бъдете харесвани, любовта ще е около вас. Обзема ви страст към пътувания. Ако не сте обвързана, в този период ще бъдете най-красивата и се очертава среща, която ще промени живота ви.

Ще обърнете нова страница в живота си в края на февруари. Ура, ново начало! Правите каквото искате в края на февруари и края на април, приемете с усмивки трудностите в края на февруари. Ако имате проблеми за решаване преди началото на лятото, не се тревожете – планетите се нареждат така, че ще се справите с лекота.

Телец

Кризата свършва. Променяте нагласите си. Отворени сте към нови идеи, философия, духовност. Мечтаете за свят, в който всички си помагат и живеят в мир. Плутон в Козирог ще премахне обстоятелствата, които помрачават бляновете ви. Направете каквото трябва, за да затвърдите личността си и да изразите креативността си.

Време е да споделите с другите опита си и да поемете отговорност. Може да обмислите сватба или да се разделите с половинката си, за да започнете друга връзка, по-задоволителна. Вашият приоритет е уважението един към друг. Само тогава връзката ви ще бъде стабилна и хармонична. Юпитер в Рак създава предпоставки за нови контакти.

Един възможен сценарий е да решите да пишете книга или да учите. Ако работите в медия, в сферата на връзките с обществеността или маркетинга, ще предлагате с лекота идеите си. До лятото ще прекарате много часове със семейството си, ще си почивате и ще се освободите от стреса от предишната година. Въпреки че ще сте с любим човек през май и юни, декември е подходящ за сериозно обвързване.

Започвате нещо ново в края на април. Чувствате се красива и секси. Да живее живота!

Близнаци

Тази година сте изпълнени с нови мечти и надежди за пътувания. Създавате нови приятелства, докато други приключват внезапно. Въпреки че приемате натиска в работата, вие се бунтувате, особено ако сте родени в края на първите десет дни или началото на вторите. Любимият човек заема голяма част от живота ви, но ще ви напомня, че има и други интереси в живота си и нищо чудно да се скарате. Чувствата ви ще бъдат екстремни, а сексуалната ви нужда – огромна.

Животът ви е изпълнен със страст. Може да се промените дълбоко в себе си и да поемете в друга посока. Някои проблеми във връзката ви може да излязат наяве.
Професионалните ви отговорности ще се увеличат. Ще работите здраво и ще държите главата си гордо вдигната. Отделете време за релакс, спортувайте и пазете диета, за да се погрижите за здравето си.

Доходи и просперитет ще ви донесат професионалните ви ангажименти. Ще разменяте идеи и ще подобрите отношенията си с хората, които живеят близо до вас. През първата четвърт на годината ще се пробуди борбеният ви дух, а през юни ще горите от желание да се забавлявате.

В края на април освежете външния си вид. Ако вкъщи нещо ви дразни, започнете ремонт от юли.

Рак

Късметът е на ваша страна през лятото на 2014. Ще виждате всичко красиво и ще развиете талантите си. Ще ви интересува широкия свят, искате да пътувате и да изследвате нови континенти. Самоувереността ви ще е на ниво. Поставете си ограничения обаче. Разпределете правилно бюджета си , за да не харчите излишно.

Имате реални шансове да подобрите отношенията си с любимите си хора и да затвърдите индивидуалността си. Очакват ви успехи, повишение, внезапни промени, особено ако сте родени в последните дни на зодията.

През 2014 ще осъзнаете, че другите са отражение на подсъзнанието ви. Безсмислено е да спорите, ако промените себе си, ще се променят и те. Възможно е най-накрая да се отървете от стари навици, които ви пречат да се развивате в правилната посока.

Хлътнали сте по любимия човек, но през ноември е много вероятно той да поиска да ви напусне. Ще сте способни да преместите планини от януари до юли. Рутината ви убива и е възможно да смените работата си още в началото на годината.

Продължава на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...