Годишен хороскоп за Девите

Успехи в бизнеса и любовта през следващата година

Успех в бизнеса и любовта се очертава през следващата една година за Девите.

Скъпи Деви, до август 2014-а ще успете да покажете целия талант, който имате и ще реализирате всичките проекти и идеи, които ви се въртят в главата. Сега ще се появят и най-подходящите хора, които да ви помогнат за това. Всички професионални споразумения, които направите сега, ще изиграят голяма роля за бъдещето ви. Затова внимавайте какво предприемате.

Малки проблеми ще имате във финансовата сфера, но запазете спокойствие – всичко ще се нареди! С лекота ще превъзмогнете всички несгоди и конфликти. По-сериозен риск ще има през декември и юни 2014-а, когато трябва да бъдете по-разумни с парите си. Нептун в Риби ще подпомогне емоционалния ви живот. Внимавайте за здравето си!

Любов

Юпитер в Рак особено ще пораздвижи емоционалния ви живот до юли идната година. Ще бъдете по-социални и ще срещнете нови и интересни хора. Именно в тяхно лице можете да откриете и голямата любов! Сатурн в Скорпион ще ви накара да погледнете по-сериозно на сексуалния си живот. Ако сте родени в първите десет дни, то звездите ви обещават сбъдване на мечтите. Ако сте родени през втората декада, ще бъдете благословени с много интимни моменти. След 5 ноември, любовният ви живот ще бъде наситен с много приятни емоции. Предстоят ви много нови преживявания, ще загърбите горчивините от миналото и ще се насладите на любовта. Между 21 декември и 31 януари е възможно връщането в живота ви на една ваша голяма любов. Ще изживеете много хубави романтични моменти.

Работа

През следващата година бъдете разумни и практични във вземането на решения в работата. Сатурн в Скорпион и Плутон в Козирог ще ви защитават и ще помогнат да запазите баланса. Не е изключено да станете жертва на недоброжелателни колеги. Не се притеснявайте! Ще имате подкрепата на звездите! Не се доверявайте на хора, които не познавате добре и не вярвайте на обещанията, които ви дават.

Пари

Марс във Везни между 8 декември и юли 2014-а ще ви подпомогне във финансовата сфера. Ще имате обаче и доста непредвидени разходи, които ще се появят в извънредни ситуации. Това малко ще обърка бюджета ви. Но бъдете спокойни и разумни! Ще се наложи да дадете повече пари за дома, семейството, децата или възрастните ви родители. Може да се наложи да инвестирате в образованието си или за подобрите условията в работата си, където ще трябва отново да отвържете кесията.

Здраве

Здравето ви просто ще цъфти в следващата една година. Ако имате хронични проблеми, ще се справите ефективно с тях. Можете също така да подобрите физическото си състояние като започнете някакъв спорт или се отдадете на редовни разходки в провинцията. Обърнете повече внимание на нервната и кръвоносната си система, на съня и на вашата диета. Не злоупотребявайте с алкохола и хапчетата.

Дева – Характеристиките на знака

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Prodavalnik15 ЯНУАРИ 2020

Жените трябва да спят един час повече от мъжете

И още интересни факти за съня

Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването

Beauty04 ЮЛИ 2019

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим

Разчупете рутината в края на сезона!

Prodavalnik04 ЮЛИ 2019

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето

И още ползи от тази вълшебна напитка за здравето