Астро еротика: Какъв е той в секса

Лъвът обича палаво бельо, Близнаци – секс на светло, а Риби – романтика и… порно. От Скорпиона очаквай покана за групов секс

Дойде време да запретнем ръкави и да направим подробен еротичен профил на мъжете от всички 12 зодии. Човек трябва да е подготвен!

Овен

Овенът иска да се наслаждава на секса. Ловец е, обича да преследва, да бъде интересен, да експериментира.

Търси истинско удоволствие и иска партньорът му да го задоволява напълно. Винаги е готов за нови предизвикателства. Обича любовната игра и дълбоко в себе си иска да е свързен духовно с половинката си, но доста го възбуждат мръсни думи и повече докосване. Ако ги получи, ще иска да прави секс цяла нощ, страстно и диво. Търси нови изживявания и разнообразие. Харесва му да е във водещата роля. Привлича го забранената любов и сексът на всевъзможни места. Много от представителите на зодията харесват садо-мазо игри. Истински жребец, динамичен любовник. Много обича жената да е отгоре. Склонен е обаче на секс за една нощ, ако е отегчен от секса с партньора. Въпреки че сексът за него е повече от физически акт – трябва да бъде и емоционален. Ревнив е. Не го подценявай, докато флиртуваш с него.
Любима поза: отдолу
Любима фраза след секс: да се върнем на темата, да го направим отново, и отново, и отново…

Телец

Телецът се радва на интересен сексуален живот. Може да прави секс цяла нощ, стига да има чувствена партньорка. Способен е да създаде подходящата атмосфера и да ви потопи в света на фантазиите. Харесва предиграта и иска ентусиазиран и тръпнещ партньор. Обича да изпитва удоволствие от секса и не крие апетита си. Селективен е, има вкус. Предпочита буйния секс и му се наслаждава докрай. Чувствен и сладострастен е, търпелив и упорит е в спечелването на партньора. Вратът е чувствителна точка, ако го галиш с дъха си и леко го захапеш, ще го подлудиш. Би се насладил на чувствен масаж в комбинация с питие в приятна обстановка и секс след добро похапване. Може да целува и да гали с часове. Ще ти шепне нежно, докато те докосва. Всъщност най-добре го описва познатата фраза – прави любов, не секс. Не е много оригинален, но е издръжлив. Не обича садо-мазохизъм. Знае как да задоволи половинката си и го прави много чувствено. Допада му миризмата на секс. Изисква доверие и ако сметне, че нещо е скрито от него, ще си тръгне.
Любима поза: лъжички
Любима фраза след секс: а сега, какво ще ядем?

Близнаци

Сексът стимулира ума и тялото, казва Близнакът. Той иска партньор, който ще го задоволява и ще експериментира заедно с него. Сексът започва в ума и продължава в тялото. За него сексът е източник на живот и енергия. Непрекъснато търси перфектната половинка и идеалното сексуално изживяване. Иска нещо специално. Експериментира като комбинира логиката с чара си. Знае как да създаде точните условия, които ще му донесат креватни изпълнения, знае как да очарова и съблазнява. Използва различни техники, за да е перфектният любовник. Не се обвързва емоционално и може да има три или четири авантюри едновременно. Говори преди и по време на секса. Обича предиграта и играчките, не се притеснява да експериментира и като казваме, че не се притеснява, да споменем и това, че би опитал групов секс, а някои представители на зодията – дори и секс със същия пол. Харесват му виртуалните еротични изживявания като телефонен или интернет секс. Обича да го прави на светло. Обича масажа, а и знае как да си използва ръцете. Флиртува безсрамно, а настроението му се сменя често. Понякога преследва любовта, но друг път е безразличен. Във всеки случай всичко зависи от настроението му. Чете книги и обича да прилага наученото. Прави го навсякъде. Трябва да го предизвикваш и държиш в напрежение, за да се наслаждавате на страхотен секс.
Любима поза: хм, всички?
Любима фраза след секс: приятелката ми може да се прибере всеки момент…

Рак

Ракът е много емоционален и ако намериш правилното копче за включване, ще изживееш много емоции с него. Сексът за него е емоционално, вълнуващо изживяване. Усеща желанията на партньора си и обича да ги изпълнява. Харесва докосването, несекващи прегръдки и целувки, нежни думи по време и след секс. Интересува го качеството, а не количеството. В ума му обаче винаги витае мисълта за раздялата като загуба. Не харесва вулгарността и цени комплиментите и разбирането. Обича секса нощем, по тъмно, в леглото или на плажа, близо до вода. Иска да се чувства комфортно. Знае как да задоволи партньора си, а фантазиите му са безкрайни. Използва секс стимуланти. Изживява истински романс, чувствителен е, но и лесно раним от грешен избор на партньор. Никога не прави нищо насила, ако не е готов.
Любима поза: отгоре, задължително на изгасена лампа
Любима фраза след секс: когато се оженим? Или да те запозная с майка ми?

Виж още зодии на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети09 ДЕКЕМВРИ 2019

3 зодии, за които любовта се превръща в мания

Връзката с тях е опияняващ, но потенциално токсичен коктейл от емоции

Астро съвети04 ДЕКЕМВРИ 2019

4 зодии, които са твърде мекушави и сами съсипват живота си

Ето и в какво се корени тяхната несигурност

Астро съвети29 НОЕМВРИ 2019

Връзката ви също има зодия

Вижте как ще се развиват отношенията ви според датата на срещата ви

Астро съвети14 НОЕМВРИ 2019

Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти