4 зодии ще извадят най-голям късмет по време на Юпитер в Козирог

За тях енергията и оптимизма на Юпитер и методичността на Козирога ще донесат страхотен шанс за успех

Движението на Юпитер в Козирог ще продължи до 19 декември тази година, като транзитът ще донесе най-много щастие на четири зодии.

Смятан за планетата на късмета, Юпитер е експанзивен и зарежда с енергия, оптимисъм и склонност да рискуваме. Сега неговата енергия се комбинира по много благоприятен начин с тази на знака Козирог. Амбициозен, мотивиран и много последователен, той канализира юпитеровия плам и увеличава многократно шансовете за успех.

В най-голяма степен, това ще се усети от следните 4 зодии:

Лъв

Лъвове, Юпитер в Козирог активира вашия шести дом. Това е домът на работата, както и на физическото здраве. Ще се чувствате енергични, в страхотна физическа форма, а в работата си ще бъдете целеустременни и много ефективни.

Везни

Юпитер в Козирог активира вашия четвърти дом, този на фамилното наследство и на вътрешната увереност. През този период, вие ще се чувствате по-здраво стъпили на земята и в силна и здрава връзка с корените си. Самоувереността ви ще се покачи рязко.

Скорпион

Попадайки във вашия трети дом, Юпитер в Козирог ще направи общуването ви с другите приятно, леко и успешно. Всичко в живота ви, което зависи от добрата комуникация, ще потръгне страхотно. Периодът е благоприятен за преговори, както и за всичко, свързано с учене и с вербално изразяване.

Риби

Юпитер в Козирог за вас активира 11-ти дом, този на приятелствата и като цяло на вашия социален кръг. Ще се чувствате по-щастливи в общуването си с другите и ще бъдете по-пълноценни и по-отворени. През този период не пропускайте възможност за излизане или гостуване, защото това ще внесе силна доза нова енергия в живота ви.

Зодиите с най-противоречив характер

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети07 АПРИЛ 2020

Суперлуната във Везни ще донесе баланс в любовния ни живот

Така нареченото розово пълнолуние настъпва на седми април

Астро съвети28 МАРТ 2020

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Стрелец и Водолей са сред най-свободолюбивите знаци, а Дева и Риби никога не са напълно удовлетворени

Астро съвети15 МАРТ 2020

Лесно отслабване според зодията

Докато Телците качват килограми и от въздуха, то Близнаците смъкват с лекота. Какво обаче важи за останалите от Зодиака?

Астро съвети10 МАРТ 2020

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Научете значението на всяка от личните планети в астрологията