Том Брадби за новия живот на Хари и Меган, далеч от кралското семейство

Британският журналист и приятел на двойката разкрива как изглеждат отношенията на двете семейства година, след като Хари и Меган решиха да се отделят от двореца.

Щастливи ли са Меган Маркъл и принц Хари с живота си в Лос Анджелис – това попитаха Том Брадби, близък на тях журналист, който отразява промените в кралското семейство през последните години. “Смятам, че се чувстват по-добре, да. А нещастни ли са? Не. Мисля, че са доволни от това какво се случва с тях и са развълнувани”, отговаря Брадби.

“Хари е наранен заради ситуацията със семейството, но не е нужно да имаш вътрешна информация, да се досетиш за това.”

Том разкрива и малко повече за отношенията между Хари и Уилям, за които напоследък се говори, че се подобряват.

“Ситуацията е очевидно неидеална, беше трудна година за всички”, коментира той. “Мисля, че са сравнително щастливи, но продължават да се борят и всеки от тях опитва да разбере каква е позицията му в живота на другия.”

Меган и Хари се връщат в Англия тази година

“Трябва да не забравяме, че това не е просто семейство, това е фирма. Те са бизнес, който е на показ, а всички те са като приковани в очите на обществото заедно. Това създава много напрежение, което хората вероятно не виждат така ясно отдалеч. В същото време обаче те се опитват да бъдат семейство”, заключва Брадби.

Том Брадби: “Кралското семейство водeше война срещу Меган и Хари”

Popular