Клои Кардашиян флиртува с бившия

Клои Кардашиян и бившият й Тристан Томпсън все още не са изстинали един към друг.

Под последната снимка на Клои в Instagram, Тристан изненадващо й остави няколко влюбени емоджита… А тя му отвърна със същото.

В момента никой не знае какво точно се случва между двамата, които преди шест месеца станаха родители на дъщеричка. Раждането на малката Тру дойде в драматичен момент за Клои – само няколко дни преди това, публично се разбра, че Тристан й е изневерявал неведнъж по време на бременността.

Клои Кардашиян нападна жена, обидила бебето й

Клои обаче така и не нападна публично неверния баскетболист. Скоро след изписването тя напусна дома им в Кливланд и се върна при Клана Кардашиян в Лос Анджелис, но така и не обяви дали възнамерява да прости на Тристан.

Той самият явно още таи топли чувства към майката на детето си. Явно не е невъзможно въпреки предателството, двамата да намерят начин да продължат заедно за доброто на детето.

Междувременно Кардашиян уверяват, че Клои се чувства добре и е изключително щастлива като майка. Клои винаги е била привързана към своите племенници – децата на Ким и Кортни, и отдавна споделяше, че има силно желание за собствени деца.

27-годишният Тристан има и още едно дете. Неговият син Принс се роди, след като играчът напусна майката заради Клои.

Майка на Принс е моделът Джордан Крейг. Очевидно тя също се старае да поддържа добри отношения с Тристан, тъй като наскоро дори му позволи да запознае двете деца.

Реакциите на интернет потребителите обаче бяха остро негативни, когато Тристан сподели снимки с двете хлапета заедно. Последователи се нахвърлиха върху него, обвинявайки го, че си играе на добър баща, след като е измамил майките и на двете деца.