Киану Рийвс признава: “Аз съм самотен мъж”

Актьорът има трагична история в любовта и той не се страхува да си признае,че е самотен.

В интервю за медията Star2, Киану Рийвс разказа малко повече за своя личен живот, включително за любовните си отношения, които рядко коментира.

“Ако питате за романтичната любов в живота ми, знаете – аз съм самотен мъж. Нямам никой в живота си в момента. Но ако все пак един ден се появи някоя, ще я обичам и уважавам – надявам се някой ден това да ми се случи”, призна актьорът.

Същевременно, обаче, той не се притеснява толкова по този въпрос, защото е отдаден на кариерата си. Все пак в интервюто разказва за една забавна история с гадже от тинейджърските години. Тогава той е бил на 17 и тепърва е започвал да се интересува от музика и тогавашната му приятелка го запознала с песните на много от любимите му днес групи.

“Имах кола с големи тонколони и често отивахме на разходки с нея. Пиехме, забавлявахме се, надувахме музиката и танцувахме насред нищото.”

Въпреки че той е смятан за един от най-секси мъжете в Холивуд, той никога не е бил женен. Вероятно това се дължи на трагичната му любовна история от миналото.

Киану Рийвс е новото лице на Saint Laurent

През 1998 година той се запознал с асистентката на Дейвид Линч – Дженифър Сайм. Двамата бързо се влюбват и година по-късно тя забременява. За съжаление обаче бременността има усложнения и те изгубват детето. Това афектира отношенията им и те се разделят малко след това.

Година и половина по-късно тя загива в катастрофа и това наистина съсипва Киану. От тогава той е имал няколко връзки, но нито от тях не завършва успешно.

Аштън Къчър свидетелства срещу убиеца на бившата си

Кит Харингтън постъпи в уелнес център заради края на “Игра на тронове”