Какво четат звездите по време на изолацията

Докато сме вкъщи, нека се възползваме от свободните дни, като поработим върху себе си или се потопим в интересен сюжет.

Много от звездите избраха да запълнят времето си у дома като нас – с добра книга в ръка (и може би чаша вино в другата). Ето кои са заглавията, които четат някои от известните личности:

Кая Гербер

Кая Гербер стартира свой литературен клуб, с който да запълва времето си у дома и да помага и на други да направят същото. Същевременно тя сподели и цял списък със заглавия, които препоръчва.

Кендал Дженър

Кендал наскоро се снима с книга на плажа, като също мотивира последователите си да се запасят не само с хранителни продукти и тоалетна хартия за периода на изолацията, а и с добри четива. Една книга, която препоръча, бе сборникът с есета на Мелиса Броудър “So Sad Today”.

Хали Бери

Хали пък апелира феновете си да се “изгубят” в интересните сюжети като този, в който и тя се е вманиачила – “The Overstory” от Ричард Пауърс.

Натали Портман

За тези от вас, които прекарват значително повече време в кухнята от началото на пандемията – Натали Портман е намерила перфектната книга. Актрисата признава, че й е било трудно да се фокусира върху каквото и да е заради стреса, но романа на М. Ф. К. Фишър “The Gastronomical Me” я пленил напълно.

Джесика Частейн

Джесика е като всички нас, които в светлината на случващото се по света, потърсиха как са се развили нещата при другите подобни кризи в историята. Затова и четивото й в последно време е романът “Любов по време на холера” от Габриел Гарсия Маркес.

Вижте и нашата селекция тук.