Ето и коя красавица спечели новото предизвикателство в InstaQueen

В третата седмица от шоуто InstaQueen задачата на претенденките за короната беше да създадат концепция за фотосесия в рамките на 20 минути.

Участничките в InstaQueen се изправиха пред най-важното предизвикателство досега. 20 минути за 20 снимки – само с толкова време разполагаха да изработят печеливша концепция за фотосесия.

Въпреки трудната задача, момичетата бяха силно вдъхновени от наградата, която те описаха като сбъдната мечта – публикация както в сайта на Missbloom, така и в списание ОК!.

„Искам да гледате на тази задача като на възможност да ви забележат!“, мотивира ги Мегз в началото на предизвикателството.

Претендентките за короната работеха заедно с ангелите на Мегс в отбори по двама, което им даде възможност да се докоснат до техния опит и стил. За да бъде напълно честно, всеки тийм беше сформиран на произволен принцип с жребий.

Така се сформираха шестте екипа – Кристалина и Бояна Маринова, Михаела и EVA, Стиляна и Галя Димитрова, Миа и Биляна Лазарова, Ирина и Лина Роскин, Габриела и Ивомила Петкова.

С първата част от приготовленията приключи пети епизод на предаването и остави зрителите да дочакат с нетърпение да дойде петък, за да разберат как ще се развие предизвикателството и коя е победителката.

11 ангели на Victoria’s Secret и техните beauty правила

Следващият епизод проследи последните подготовки и процеса на снимките. В него една от участничките спечели възможността да се възползва от услугите на талантливия коафьор Венелин Кондаков, който стилизира прическата й за състезанието.

Отборите бързо се сработиха и измислиха оригинална тема на снимките си, облеклото, грима, аксесоарите и прическите. И така застанаха пред камерата на Теди Грозданов, където използваха своите 20 кадъра, за да постигнат възможно най-добрата снимка. По време на фотосесията пък наставления им даваше световноизвестният модел Таня Илиева.

Мода за нов живот

Видяхме различни концепции от „лошо и добро момиче“ до офис дами и дори балерини, но снимката, която най-много впечатли журито беше тази, която създаде отборът на Биляна Лазарова и Мария Филева – Миа. Те бяха избрали да покажат своята интерпретация на „Модерното Барби“.

Поздравяваме Миа за победата и красивия кадър. И ето я печелившата снимка:

Вижте целия епизод тук.

С това може да приключва това предизвикателство, но в следващите епизоди на InstaQueen ще има още такива. Шоуто бележи страхотен успех за момента, като първият сезон събра над 6 милиона гледания. Това мотивира дизайнерката Миглена Каканашева да продължи предаването.

„Започнах втори сезон изключително развълнувана и с големи очаквания, за да намеря моето ново попълнение в Megz Angels и новата InstaQueen. Tова е сезонът на личните истории и битки, чрез които нашите момичета ще карат зрителите да се припознаят в тях“, споделя Мегз.

Очаквайте публикацията в списание ОК! със следващия му брой, а до тогава следете предаването всеки вторник и петък във Vbox7.com.

Джамбатиста Вали: В модата най-важни са позитивните емоции