Джони Деп прие награда за последния си филм с чувство за хумор и зад решетките

Актьорът поглежда от забавната страна на неща и иронизира новото си име като “бияч на жени”, снимайки се като затворник.

В началото на този месец съдът обяви, че според доказателствата, представени по време на делото между Джони Деп и британската медия, The Sun, актьорът е малтретирал бившата си партньорка, Амбър Хърд. Така и бе признато за вярно твърдението на медията, че той е “бияч на жени”.

Повече по темата: Джони Деп е загубил делото срещу британския таблоид The Sun

Малко след това Джони бе принуден да се откаже от ролята си във филма “Fantastic Beasts and Where To Find Them”.

Въпреки това сега нещата изглежда се обръщат в положителна за него посока. Веднага след обявяването на решението на съда потребителите онлайн засипаха социалните мрежи с недоволството си и организираха петиции, с които изискаха Амбър Хърд да не участва в следващия филм за Аквамен, върху който тя започва работа скоро.

Джони Деп принуден да се откаже от роля заради загубеното дело

Малко след това разбрахме, че от Warner Bros. ще трябва да изплатят цялата осемцифрена сума за участието на Джони във филма, въпреки че в лентата няма да са включени сцени с него.

Сега още една победа се появи на хоризонта за Деп – спечели награда от филмов фестивал за последния му проект, “Minamata”

57-годишният актьор реши да я приеме с чувство за хумор и позира със статуетката зад решетки, но с широка усмивка на лицето.

Премиерата на лентата, в която Джони влиза в главната роля на фотограф, ще бъде през 2021 година.